2777
2789
وزارت خونه موضعش مشخصه میگه باید حضوری باشه ولی ستادهای استانی تو شهرهای مختلف و مدارس هماهنگ با وزا ...

اصفهان و نمیدونم ولی تهران مدارس برترشو از طرف خود مدیرا خبر دارم که بازه ولی از خداشونه بچه ها نرن

مدیر هم از ستاد حقوق نمیگیره و نباید جواب هم به اونا پس بده پس حرف حرفه وزارته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصفهان و نمیدونم ولی تهران مدارس برترشو از طرف خود مدیرا خبر دارم که بازه ولی از خداشونه بچه ها نرن ...

مسئله اینه که مدیر آموزشو پرورش استان اصفهان از طرف ستاد این بخشنامه رو ابلاغ کرده مدیر موظفه بخشنامه رو اجرا کنه از طرفی حرف وزیر مقابلشه الان اسکرین بخشنامه رو میزارم

یا خود خدا🤦🏻‍♀️

به حان خودم تو دوتا شبکه حرفشو گوش دادم اخر سر نفهمیدن کی گفته باز باشه کی دستور داده ستاد راضیه راضی نیست وزیر بالاخره گفت درسته درست نیست 😂 خودت فکر کن وقتی ۴ شنبه بعد از تعطیلی مدارس اونم وقتی تا اخرین لحظه گفتن حق ندارین دانش اموز بیارین یهو شبش میگن باز بشه اوضاع چیه

مسئله اینه که مدیر آموزشو پرورش استان اصفهان از طرف ستاد این بخشنامه رو ابلاغ کرده مدیر موظفه بخشنام ...

نزار بابا یه وقت یه چیزی میشه میفهمم چی میگی راست میگی ولی مدیر مجبوره باز کنه پدر مادر نباید بفرستن 

به حان خودم تو دوتا شبکه حرفشو گوش دادم اخر سر نفهمیدن کی گفته باز باشه کی دستور داده ستاد راضیه راض ...

ای وای خدا به دادمون برسه امسال رو،کاش زودتر این کابوس کرونا تموم شه....

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یا رب نظر تو برنگردد...