2777
2789

من هفته ۲۹ هستم تو سونو آنومالی وضعیت جنین رو زده بود سفالیک‌‌...تو یک هفته پیش وقتی دراز میکشیدم همه ضربه هاش تو پهلوهام بود الان چند روزه همه ضربه هاش پنج شیش سانت پایین تر از نافمه..یعنی چرخیده؟شماها متوجه میشین ک سرش و دست و پاهاش کجای شکمتونه؟ من اصلا تشخیص نمیدم

کاربر نیمه قدیمی ام از همه کسایی ک لطف کردن و کاربری دومم رو هم ترکوندن کمال تشکر رو دارم😑خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت سپردم مواظبش باش💟

اره کامل میفهمیدم پاهاش کجاست

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من سفالیک بود ولی نمیفهمیدم پاهاش کجاست ولی ضربه هاشو تو پهلوهامم احساس میکردم

وسکسکه میکرد سرش پایین شکمم بود

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خب وقتی زده سفالیک یعنی چرخیده دیگه 

نه منظورم اینه دوباره بچرخه...از سفالیک تغییر حالت بده 

چون‌ شنیدم میگن در طول بارداری شاید چند بار بچرخه

کاربر نیمه قدیمی ام از همه کسایی ک لطف کردن و کاربری دومم رو هم ترکوندن کمال تشکر رو دارم😑خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت سپردم مواظبش باش💟

من گاهی که پاشنه پاشو از کنار نافم و شکمم فشار میده محکم ،قشنگ میفهمم پاشه😍😍😍قربونش برم ،نازش میکنم زود برش میداره....

گاهی هم که کلا خودشو جنع میکنه یه طرف شکمم و ب اس ن مبارکشو محکم فشار میده عقب و شکمم میخواد جر بخوره ،قشنگگگ میفهمم باسنشه ....

الان داخل ۳۳ هفته م 

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹
نه منظورم اینه دوباره بچرخه...از سفالیک تغییر حالت بده  چون‌ شنیدم میگن در طول بارداری شاید چن ...

بعد ۸ ماهگی خیلی سخته چرخیدنش ....اما تا ماه ۸ بله امکان داره

بعد ۸ ماهگی خیلی سخته چرخیدنش ....اما تا ماه ۸ بله امکان داره

عزیزم من هفته ۳۴ هستم بچم بریچه 

ممکنه تا آخر بریچ بمونه؟هرچند بچه بریچ خیلی فشار به مادر وارد میکنه ولی میگم خداکنه بریچ بمونه که سزارین بشم

خدایا شکرت بخاطر همه چی 
عزیزم من هفته ۳۴ هستم بچم بریچه  ممکنه تا آخر بریچ بمونه؟هرچند بچه بریچ خیلی فشار به مادر وارد ...

به احتمال ۹۰ درصد نمیچرخه....

بچه بریچ خیییلی سخته ...ان شاالله که زود تموم بشه این دوران و نی نی گلتو بغل بگیری به سلامتی