2777
2789
عنوان

مرخصی استعلاجی کرونا

731 بازدید | 12 پست

برای کرونا باید رفت مرخصی پزشکی گرفت یا همین که پزشک نوشته نیاز به استراحت مطلق داره کافیه؟ هی باید دم به دقیقه برم دکتر که مرخصی بنویسه! این خودش خطرناکه برای بقیه 

💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖

چجوری گرفتی؟

خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍‏بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری گرفتی؟

نگرفتم، اینا رو اعصابم راه می رن،دکتر هم نه تیت می نویسه نه مرخصی دو هفته میده، موندم چه کار کنم  

عزیرم خیلی دردسر داره باید جواب تست و ببری روز اخر هم دکتر نامه میده واست همشو مینویسه برا ما که ۲۰ ...

ای بابا، خوب از اون ور پس چرا هی زر می زنن خونه بمونین اگر علایم داربن 

بار اول مینویسه دیگه دو هفته

نمی دونم چه حیله ای باز تو کله شون هست که تست نمی فرستن. فکر کنم می خوان اینجوری موارد جدید ثبت نشه و آمار را بیارن پایین که مدارس را باز کنن. هر چی میگم تست می گه نه! یا می خوان مرخصی ندن، نمی دونم والا هر کاری بگی ازشون بر میاد اینا

اداره به اداره فرق میکنه بعضیا راحت میدن بعضیا نه

چی بگم والا از یه طرف می گن بمونین خونه از یه طرف باید بیافتی دنبال مدرک جمع کردن که آقا من حالم خوب نیست 

ماهم اول تست نمیگرفتن هی رفتیم اومدیم تا گرفتن

خدا بگم چه کارشون کنه، اگر یکی حالش خوب بود مشکل نبود ولی باید بری تو کلینیک شلو