2777
2789
عنوان

بیاین از کارهای یواشکی و لذت بخشتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 8440 بازدید | 147 پست
چی زشته؟؟؟؟

شوخی میکنم 

من هیچ وقت تنها نیستم اونجور که بخام کاری بکنم 

اما بیشتر تنهام تو گوشی ونی نی سایت میچرخم 

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی رو تو خیالم دارم 

باهاش حرف میزنم 

غصه هامو از ادما و خدا بهش میگم 

غذا میخورم باهاش 

مسافرت میرم 

کارایی ک دوست دارم برام انجام میده 

هدیه هایی ک دوست دارم برام میخره 

دلداریم میده 

گاهی ک خودمو اذیت میکنم بهم تذکر میده 

خلاصه ک یکی دوسم داره ...خیلی باورم شده ک هست 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
تو دفترچه یادداشت یواشکیت چی مینویسی؟؟؟🤔

هرچیزی ک تو ذهنمه

بهم کمک میکنه اروم بشم

و برنامه ی روزانه یا اهداف یا حساب کتاب

دوسندارم کسی بخونه احساس میکنم حریمم شکسته حتی اگ مطلب خاصی نباشه

💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜

سرم تو گوشیمه تا صدای آسانسور میاد و میفهمم شوهرمه گوشیم رو میذارم کنار خودمو مشغول کاری میکنم. اینجوری فکر میکنه از صبح داشتم کار میکردم کلی نازمو میخره و دیگه تا شب نمیذاره کار کنم😎

میشه دعا کنین به چیزی که میخوام برسم؟🤗❤
می می میشه کجا؟؟؟

احتمالا ممه ،😂😂😂

مگه میشه مامانی که رفته جلو مدرسه تا بچشو بیاره خونه،دست یکی از بچهای دیگه رو بگیره بجای بچه خودش؟بگه اون یکی خوشگلتره قویتره اونو ببرم بجای بچه خودم؟واسه مامانا هیشکی بچه خودشون نمیشه،اینطوری عاشق هم باشید😎

با خانواده ی شوهر زندگی میکنم.خونه همیشه شلوعه.یواشکی میرم تو اتاق خودم  با سنم رو میزارم محکم روتخت فشار میدم.. و بادو ولش میکنم... اصلا صدا هم در نمیاد... 

امتحان کنید ضرر نداره

ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
عزیز انقدکوچیکن اندازه جوشن .سعی میکنم بزرگشون کنم که نمیشه😂😂😂😂از حرص میکشمشون

😂😂😂

چندسالته؟

مگه میشه مامانی که رفته جلو مدرسه تا بچشو بیاره خونه،دست یکی از بچهای دیگه رو بگیره بجای بچه خودش؟بگه اون یکی خوشگلتره قویتره اونو ببرم بجای بچه خودم؟واسه مامانا هیشکی بچه خودشون نمیشه،اینطوری عاشق هم باشید😎

دعواهایی که قبلا کردمو دوباره مرور می کنم ولی بجای طرف بالشت میزارم جوابای کوبنده میدم و میزنمش 

دیگه میگردم خوراکیای مامانم قایم کرده پیدا میکنم میخورم 

تو کتابای داداشمم نقاشی میکشم😐😂😂