2777
2789

چشم بصیرت میخواد🤔🤔

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پست اول خارش بره تو چشات

تاکه بودیم نبودیم کسی کشت مارو غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفتیم همه بیدارشدند قدرآیینه رو بدانید که هست نه درآن وقت افتادو شکست😘😘

𝒐𝒓𝒅_𝒐𝒓𝒈 |🍒 کد جادویی شکم تخت 

این کُد رو روی دستتون یا هر جای بدنتون بنویسید و شروع کنید تکرار کردن ، به این صورت: یک.دو.سه و.... هرچقدر که تونستید تکرار کنید اما نباید مکث کنید حتما باید به انگلیسی بنویسید اعدادو نه به فارسی

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

𝒐𝒓𝒅_𝒐𝒓𝒈 |🍒 کد جادویی شکم تخت  این کُد رو روی دستتون یا هر جای بدنتون بنویسید و شروع کنی ...

🤣🤣🤣🤣🤣

(گدا ترین عضو نینی سایت.) کاربر(جولییت) و(منوباش) قدیمم😅☹️👏.      پولدارم نیستم ای بابا

تو نت همه چی می‌نويسن شنونده باید عاقل باشه

با کد نوشتن و تکرار کردن بدن رو فرم نمیاد با ورزش و رژیم رو فرم میاد

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐