2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انجام دادم.منطورتون کدوم مرحله هست ؟ شما الان کجای مراحل هستین؟ 

خود عمل که بی هوشی مختصری داره درد چندانی هم ندارد بعد به هوش اومدن.و کلا زیاد سخت نیست.همون موقع هم مرخص می‌شید .مختصری ضعف ممکنه داشته باشید .باز بستگی به توان جسمی داره.من که شخصا بدن ضعیفی دارم باز قابل تحمل بود‌

من انجام دادم.منطورتون کدوم مرحله هست ؟ شما الان کجای مراحل هستین؟  خود عمل که بی هوشی مختصری ...

فردا وقت عمل دارم 

الان شکمم باد کرده شماهام تخمکتان درد میکرد درد شکم داشتین قبل عمل؟

فردا وقت عمل دارم  الان شکمم باد کرده شماهام تخمکتان درد میکرد درد شکم داشتین قبل عمل؟

شاید تعداد تخمکها زیاده برای شما .من نه درد نداشتم.دیگع فردا راحت می‌شید ناراحت نباشید.چند تا فولیکول رشد کرده برای شما؟؟؟

شاید تعداد تخمکها زیاده برای شما .من نه درد نداشتم.دیگع فردا راحت می‌شید ناراحت نباشید.چند تا فولیکو ...

چند روز پیش ک سونو دادم گفتن ۱۰ تا سمت چپ ۱۰ تا سمت راست ب اندازه 8,9,10,11,12,13

خوب برای همینه .خوب می‌شید ان شاءلله.من کلا پنج تا داشتم.که سه تاش جنین شد.

اندازه فولیکولان چند بود

ببخشید میشه بگید مشکلتون چی بود و بعد از چند وقت انتقال دادین؟

اندازه فولیکولان چند بود ببخشید میشه بگید مشکلتون چی بود و بعد از چند وقت انتقال دادین؟

چندان مشخص نشد که واقعا مشکلم چیه .من یه دختر دارم یه بار هم سقط داشتم .به همین خاطر بعضی متخصصان میگفتن فقط آی یو آی کنم ولی بعضیا نظرشون رو کالچر بود .فقطم به خاطر سن .چون من امسال چهل میشم.ولی حکمت خدا جور دیگه شد.به انتقال نرسید 

چون ماه بعدی به طور طبیعی باردار شدم .

اندازه هاش یادم نیست دقیق.در حد ۱۷ تا بیست فک کنم