2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

محمد هی خیانت پشت خیانت ولی دلربا هر روز بیشتر عاشقش میشد 😶😶😶😶 نمیدونم چرا؟

محمد بایه زن شوهر دار همخواب میشه شوهره میفهمه دعواشون میشه محمد میکشتش چند سال بعدم اعدام میشه ....دلربا تاروز اخر ازش طلاق نمیگیره میره بهش میگه عاشقشه ودوسش داره😐 هیچوقتم ازدواج نمیکنه درس میخونه معلم بشه

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
چرا؟؟؟

با حدیث که معشوقه چند سالش بوده تو خونه بودن شوهر زنه میاد اینارو لخت میبینه و دعوا میشه بعد محمد با قفل میزنه تو سر شوهر زنه مرده میمیره حکم محمد اعدام بوده واعدام میشه و زنه سنگسار میشه و بدون هیچ عزاداری خاکش میکنن

چه بی هوا....!    هوای گریه دارم😔     واسه آرامشم و خوشبختیم یه صلوات بفرستی❤🧡💛💚💙💜
محمد هی خیانت پشت خیانت ولی دلربا هر روز بیشتر عاشقش میشد 😶😶😶😶 نمیدونم چرا؟ محمد بایه زن شوهر د ...

وای وای دلربا چرا بیشتر عاشقش میشد وقتی شوهرش خیانت میکرد؟؟؟چرا تاپیک تعطیل شد؟؟

وای وای دلربا چرا بیشتر عاشقش میشد وقتی شوهرش خیانت میکرد؟؟؟چرا تاپیک تعطیل شد؟؟

نمیدونم سوال همه این بود😶😶😶

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
چرا؟؟؟

عقد میکنن..بعد تو عقد دلربا متوجه میشه ک رویا با محمد دوست..چیزی نمیگه ازدواج میکنن باردار میشه میفهمه ک محمد خونه ی رویاس بچشو تو ۷ماه سقط میکنه..بعد محمد نگو ۲۳تا دوست داشته یروز یکی از دوستاش ب اسم حدیث میاد خونه ی دلربا بش میگه من عاشق محمدم فردا میخام طلاق بگیرم صیغه ی محمد شم..همون لحظه محمد میاد بعد...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
نمیدونم سوال همه این بود😶😶😶

من که اگه یه چت تو گوشی شوهرم ببینم با اینکه مث دیونه ها عاشقشم تموم میکنم باهاش بعد این😐😐😑😑

چه بی هوا....!    هوای گریه دارم😔     واسه آرامشم و خوشبختیم یه صلوات بفرستی❤🧡💛💚💙💜