بعضیا زایمان کردن میگن بچشون دستگاه نرف معمولن پایان ۳۷هفته ریه کامله
چرا میخوای این هفته زایمان کنی
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨👩👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همهی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
پسر من ۳۶ هفته و ۲ روز امپولم زده بودم با وزن خیلی کم ۲۱۷۰ اورژانسی به دنیا اومد ولی دستگاه نرفت
بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست وپا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
من سی وشش هفته وسه روز دوقلوهامو به دنیا اوردم دوبار امپول بتا متازون زدم هیچ مشکلی هم نداشتن خدا روشکر ولی کمی وزن وقد شون کم بود ونمی تو نستن شیر بخورن همین
اخه ای وی افی هستم حتما باید سزارین بشم نمیتونم ریسک هم کنم تا بشم ۳۸ یا ۳۹ هفته اخه شاید دچار زایمان زودرس طبیعی بشم ...ی درصد افتادگی رحمبگیرم دیگه انتقال بعدی برام سخت میشه
ببخشید الان من ۱۶هفته ویک روزمه یعنی ۱۷هفتمه؟۱۶کامل شده من نمیفهمم اینو
اره عزیزم ۱۷ هفتته
داری ۱۷هفته رو کامل میکنی روز اول از هفته ۱۷هستی
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب