2777
2789
عنوان

زایمان تو هفته ۳۶ و ۳ روز

18527 بازدید | 27 پست

سلام زایمان تو هفته ی ۳۶ و ۳ یا ۴ روز بچه کامله با توجه ب امپول ریه ایی ک زده شد مجله ی نی نی سایت ک میگه پایان ۳۶ بچه کامل شده است راسته؟

بعضیا زایمان کردن میگن بچشون دستگاه نرف معمولن پایان ۳۷هفته ریه کامله

چرا میخوای این هفته زایمان کنی

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خوندم پایان ۳۷کامله

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏

بله عزیزم درسته پسر من دقیق سر ۳۷ هفته بدنیا اومد ک کاملا خوب و سرحال بود با وزن ۳۴۰۰

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
بعضیا زایمان کردن میگن بچشون دستگاه نرف معمولن پایان ۳۷هفته ریه کامله چرا میخوای این هفته زایمان کن ...

ببخشید الان من ۱۶هفته ویک روزمه یعنی ۱۷هفتمه؟۱۶کامل شده من نمیفهمم اینو

بله امپولم زده دیگه کامله 

پسر من ۳۶ هفته و ۲ روز امپولم زده بودم با وزن خیلی کم ۲۱۷۰ اورژانسی به دنیا اومد ولی دستگاه نرفت

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

اخه ای وی افی هستم حتما باید سزارین بشم نمیتونم ریسک هم کنم تا بشم ۳۸ یا ۳۹ هفته اخه شاید دچار زایمان زودرس طبیعی بشم ...ی درصد افتادگی رحم‌بگیرم دیگه انتقال بعدی برام سخت میشه 

پس متخصص و ماما ها چی میکن میگن کامله اینجا هم‌میگه کامل میشه....

اره عزیزم کامله اصلا نگران نباش من خودم 36 هفته و 2 روز زایمان کردم خداروشکر هیچ مشکلی نبود 

-مامان                                                          -تُ  روی زَمین  خُدای مَنی
ببخشید الان من ۱۶هفته ویک روزمه یعنی ۱۷هفتمه؟۱۶کامل شده من نمیفهمم اینو

اره عزیزم ۱۷ هفتته 

داری ۱۷هفته رو کامل میکنی روز اول از هفته ۱۷هستی 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب