2777
2789
عنوان

کمک نکردن همسر در بچه داری

312 بازدید | 16 پست

سلام شوهر من اصلاتو بچه داری کمکم نمیکنه یه پسر ۸ ماهه دارم با اینکه پنجشنبه جمعه ها خونس تنها کاری ک میکنه اینه ک میگیرتش من میرم دستشویی ک همونم ۲۰۰ بار میگه تموم نشد کی میای تا بچه دستشویی میکنه میگه ببر عوضش کن وقتی میره سمت چیزای خطرناک بجا اینکه خودش بلند شه میگه بدو بگیرش همش لم میده رو مبل گوشی دستش میگیره وقتاییم ک دیگه خیلی بهم فشار میاد صدام درمیاد میگم دو دیقم تو این بچه رو بگیر پا میشه ظرف میشوره میگه کاراتو کردم راحت تر بچه داری کنی بریدم دیگه بخدا نمیدونم چیکار کنم صبح تا شب فقط باید دنبالش بدوعم وقتیم ک باباش میاد همش جیغ میزنه که بغلش کنه ولی اون میگه ساکتش کن اعصابم خورد شد 😔

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااا مگه از خونه بابات اوردی بچه رو . شوهر من کار خونه نمیکنه پوشک بچه هم عوض نمیکنه اما تا یه شبانه روز بچه رو تو بغلش میچرخونه. به نظر من بچه داری خیلی سخته یه برخورد اساسی بکن بگو من شبانه روز با بچه هستم اعصابم خورد نمیشه تو دو دقیقه میخوای بچه نگه داری اعصابت خورد میشه. همین امروز بچه رو دو سه ساعت بهش بسپر بگو جایی کار دارم نگه دار من برم

گلم شوهرمن چی اصلا نیست ۶صبح میره ۱۲ شب میاد فقط جمعه ۴به بعد هست که اونم لطف میکنه مارو میبره خونه ...

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
گلم شوهرمن چی اصلا نیست ۶صبح میره ۱۲ شب میاد فقط جمعه ۴به بعد هست که اونم لطف میکنه مارو میبره خونه ...

خستگی یه هفته از تنت در میاد میبینی مشکلات بدتر و سخت تر از بچه داری هم هستن 

شرمنده خندم گرفت از جمله آخرت باحال گفتی انگار هلاک خونه مادرشم😅

خلاصه ی دنیای یک زن:صدایِ بَمِ مردانه ایست که زیر گوشش مدام تکرار میکند:تا ابد دوستت دارم😍💕❤خداجونم خودت مواظب همسر مهربون و همه چی تمومم و دخترای گلم باش.نفسم به نفس سه تاشون بنده❤️❤️❤️

خستگی یه هفته از تنت در میاد میبینی مشکلات بدتر و سخت تر از بچه داری هم هستن 

اره دیگه اگه بدونی چقدر ذوق میکنم واسه رفتن خونه مادرش😂😁😁😉اخه زندگی به این تنوعی هم مگه میشه

اره دیگه اگه بدونی چقدر ذوق میکنم واسه رفتن خونه مادرش😂😁😁😉اخه زندگی به این تنوعی هم مگه میشه

دلت خوشه خواهر دو ساعت بچه رو گذاشتم پیشش رفتم تعویض پلاک کنم ماشینمو اومدم دیدم ابروی بچه شکسته دستشوییش ریخته بود رو فرش😒

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

باز خداروشکر کن اونجا میبرتت شوهر من ب بهونه کرونا خونه مادرمم نمیذاره برم فقط تصویری حرف میزنیم