2777
2789

اگه دفع پرتئين باشه با فشار خون بالا ختم باردارى ميكنن؟

خدايا آرزوى دله همرو بر آورده كن🤲🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۹ هفته دیدم‌زنده مونده.ختم بارداری هم‌بستگی به نظر پزشک داره گلم باید تمام شرایطو بسنجه فشارو میشه با قرص و رژیم کنترل کرد دفع مروتئینتم بستگی به شدتش داره

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اگه دفع پروتئین یا فشارخونش از حدی بالاتر بشه یا یه سری علایم و آزمایشات دیگه ایراد داشته باشه ختم م ...

من فشارم بالاست،ولى كمى دفع پرتئين دارم خيلى ميترسم ،يعنى احتمال داره دفعش زياد باشه پرتئين؟

من ۳۱ هفته و ۶ روز بچمو دراوردن 

ختم بارداری نیست که زایمانه سزارین اورژانسیت میکنن 

من از ۲۵ هفته مره اکلامپسی بودم روز اخر دفع پروتئینم ده هزار شده بود فشارمم از ۱۵ پایین تر نمیومد 

الان دخترم کنارم خوابیده شنبه قاعدتا باید ۱۸ ماهش بشه ولی دو ماه زودتر بدنیا اومد و شناسنامه ای ۲۰ ماهش میشه

من ۳۱ هفته و ۶ روز بچمو دراوردن  ختم بارداری نیست که زایمانه سزارین اورژانسیت میکنن  من ...

خدارو شكر،،خيلى ميترسم بچم نمونه برام ،آخه ميگن زير هفته٣٤ ميميره ،من نميتونم تحمل كنم

من فشارم بالاست،ولى كمى دفع پرتئين دارم خيلى ميترسم ،يعنى احتمال داره دفعش زياد باشه پرتئين؟

فشار اگه بالاتر از ۱۶ روی ۱۱ باشه باید بارداری ختم بشه. دفع پروتئین هم مرتب چک میشه اگه از ۵ گرم در ۲۴ ساعت بیشتر شد ختم بارداری.

کمتر از این مقادیر رو با بررسی مکرر و احتیاطات واجب نگه میدارن. به شرط خوب بودن بقیه آزمایشا مثل آنزیم کبدی و پلاکت و...

خدارو شكر،،خيلى ميترسم بچم نمونه برام ،آخه ميگن زير هفته٣٤ ميميره ،من نميتونم تحمل كنم

نه اصلا نمیمیره مطمئن باش دختر من یک کیلو و صد گرم بود 

اونجا تو ان ای سی یو یه بچه ۲۶ هفته ای هم بود 

الانا علم پیشرفت کرده مثل قدیما نیست 

مخصوصا الان که تشخیص دادن فشارتون بالاست و دفع پروتئن داری زودتر امپول ریه برای بچه رو میزنن که حتی اکسیژن هم نخواد

انرژی مثبت بده به خودت

من ۳۴هفته بستریم کردن از ماما پرسیدم اگه الان به دنیا بیادزنده میمونه گفت معلوم نیست

ولی الان خداروشکر کنارمه

به خدا توکل کن