2777
2789

اگه شوهرتون یه مساله بگه که نقطه حساسیت شماست و خلاف نظر شماست چیکار میکنید؟ باهاش دعوامیکنید؟ مثلا یه کار میخاد بکنه که شما دوس ندارید؟

درست در همین نقطه ایم.منم نظرمو گفتم.مونده تصمیم گیری اون

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه دعوا چرا باهاش صحبت میکنم دلیل میارم که اید کار خوب نیست انجام بدی و فلان و این حرفا 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من بعداز 7 . 8 سال متوجه شدم هر اشتباهی هم که باشه من با حرص خوردن بیشتر به خودم اسیب میزنم و واقعا سعی میکنم درد و دلاشو گوش کنم بعدا نزنم تو سرس اونم همه چیو بهم میگه محاله نگه حتی فکراشو میگه

خب وقتی اصرار داره که اون کارو بکنه

تا حد ممکن راهنمایی اش میکنم اگر منصرف نشد سعی میکنم کنارش قرار بگیرم تا مقابلش 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲