2777
2789

6نفر ک زیاد نیس خونسرد باش، غذایی ک ماهری رو درست کن

اما خب توو این شرایط خطریه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اولا همینطوری بودم من خودم اینقدر مهمونی دادم تا از سرم افتاد

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

ترس نداره که منم فردا شب ۱۴ نفر مهمون دارم البته مامانم هست برای کمک ولی مرغ بزار راحت بی دردسره

برنج و تو چی دم میزاری چند پیمانه میریزی

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره

وای یاد خودم افتادم چن ماه بودکه عروسی کرده بودیم دونفر مهمون داشتم خودمم تا اونموقع برنج ابکش نکرده بودم یعنی در این حد نشستم چن مدل سالاد درست کردم بیچاره شوهرم رفت از رستوران اونم برادونفر غذا گرفت الان یادم میفته میگم چرا من نتونستم برادونفر غذا درست کنم همش هم از استرس بود اخه تازه داشتم تنهایی مهمونداری میکردم 

خدایا شکرت که تورودارم ...

منم همین بودم دیگه اینقد اومدن عادت کردم

یه غذای راحت مثل چلو مرغ درست کن با یه سالاد. وسواس پذیرایی نداشته باش اگه خیلی پر و پیمون پذیرایی کنی دیگه میفتی تو دور رقابت و هر سری باید بهتر از قبل ظاهر شی. بذار عادت کنن بدونن خونه تو همیشه ساده برگذار میشه خودتو راحت کن