2777
2789
عنوان

تغذیه دوقلوها

256 بازدید | 22 پست

خانوماچجوری بچه های دوقلوروشیرمیدن که هم ازشیرمادر بخورن وهم شیرخشک؟

تعداد رای : 4
نظرسنجی
۱
1
25%
۲
1
25%
۳
0
0%
۴
2
50%
خداجونم ممنونم بابت مهربونیات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مامانم درازشون میکرد خودش چهار دست و پا بهشون شیر میداد...بزرگ تر شدن خودشون لم میدادن میخوردن باهم....شیرخشک هم مصرف نکردن

الانم کمر درد داره....

خیلی سخته دوقلو....

در هر صدنفر یک نفر ارزش آن را دارد که با او بحث کنی بی خیال باش بگذار دیگران هرچه دوست دارند بگویند زیرا هرکس آزاد است احمق باشد🙄😐
من مامانم درازشون میکرد خودش چهار دست و پا بهشون شیر میداد...بزرگ تر شدن خودشون لم میدادن میخوردن با ...

آخ مادر 

بگردم اللهی

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
من مامانم درازشون میکرد خودش چهار دست و پا بهشون شیر میداد...بزرگ تر شدن خودشون لم میدادن میخوردن با ...

خیلی سخته دوتاروباشیرمادرتغذیه کردن خداسلامتی بده به مادرتوت

آخ مادر  بگردم اللهی

بخدا ۴۰سالشه

انگار ۷۰سالشه 

اینقدر درد میکشه گردن،زانو،کمر

همشونم بعد از زایمانش اتفاق افتاد....

در هر صدنفر یک نفر ارزش آن را دارد که با او بحث کنی بی خیال باش بگذار دیگران هرچه دوست دارند بگویند زیرا هرکس آزاد است احمق باشد🙄😐
خیلی سخته دوتاروباشیرمادرتغذیه کردن خداسلامتی بده به مادرتوت

اره خیلی سخته

قربونت برم💓

میشه بگی بعد چن مدت چاق شدی و چن بسته خوردی؟ ۴۰۰ بود یا ۲۰۰ 

دقیق یادم نمیادوالادوزش رو.بخاطرکیست سینه دکترداده بودبهم دوسال پیش فک کنم یه ماه خورده بودم