2777
2789
خدا نکنه عزیزم😔❤برام دعا کن عزیزم ممنونم ازت🌹💔

انشاالله که زودتر مشکلت حل شه عزیزم هرکسی یه مشکلی توی زندگیش داره من خودم اگه داستان زندگیمو از اول بشنوی دلت آتیش میگیره ولی دیگه چاره ای نیست باید سوخت و ساخت

در چه حد بود این با هم بودنشون

والا خودش که میگه فقط از سر ترحم براش اون ده میلیونو خرج کردم الانم خیانت کرده بهم پرتش کردم بیرون ولی من باورم نمیشه راستش😭

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله که زودتر مشکلت حل شه عزیزم هرکسی یه مشکلی توی زندگیش داره من خودم اگه داستان زندگیمو از اول ...

آره گلم راست میگی❤میدونم ولی من واقعا توقع همچی رفتاری ازش نداشتم واقعا نمیدونم میرسه یک روزی که بتونم دوباره از ته دل بخندم؟؟؟؟💔💔💔😔😔😔

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔
ده میلیون بگو خب چرا مخفی کاری کردی

میگم بهش ، تازه از دستم عصبانی میشه میگه چرا فضولی میکنی؟ تازه خیلی هم اصرار کنم تهش میگه دوست داشتم پول بابای تو که نبوده😖😔

میگم بهش ، تازه از دستم عصبانی میشه میگه چرا فضولی میکنی؟ تازه خیلی هم اصرار کنم تهش میگه دوست داشتم ...

به احترام شهید این ماه از خدا میخوام که آرامش به دلت برگرده و دوباره بخندی 

آره گلم راست میگی❤میدونم ولی من واقعا توقع همچی رفتاری ازش نداشتم واقعا نمیدونم میرسه یک روزی که بتو ...

آره عزیزم امیدوار باش زندگیه دیگه بالاخره بیا پی وی بحرفیم