2777
2789
عنوان

بچه ها امروز تو خیابون یه چیز خیلی بد دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1441 بازدید | 20 پست
خوراکی چی ؟در حد بستنی ؟

شوهر منم سخت میخره مثلا تو عقد برام گوشی دست دوم خرید .بعد هی خراب شد ولی خب یارانه رو داد به من منم جمع کردم بعد خودم خریدم. یکسال دستم بود بیکار شد میخواست بره اسنپ گوشی هوشمند نداشت   گوشی منو رو برداشت دوباره گوشیم ساده شد تا بعد یکسال که هی گفتم رفت دوباره برام گوشی خرید. اگه وضعش پولیش زباد خوب نیست نمیشه زیاد فشار بیاری ولی دیگه حداقل بیرون یه چیزی بخره بخورید .یا توعقد دوسه بار رستوان . انشالله خوشبخت بشی.

شوهر منم سخت میخره مثلا تو عقد برام گوشی دست دوم خرید .بعد هی خراب شد ولی خب یارانه رو داد به من منم ...

اخه وضعش خوبه چند شغله س اما خرج نمیکنه که پرتوقع نشم منم چیز زیادی ازش نخواستم مثلا میگم میای دیدنم حداقل یه شاخه گل برام بیار دست خالی نیا.. یا برای آرایشگاه پول بده. یا بریم بیرون یه آبمیوه بخوریم.. حتی میگه آینه شمعدون برات نمیخریم یا چندتا تیکه جهاز با اوناست میگه خودمون میخریم تو نمیخواد بیای نظر بدی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه وضعش خوبه چند شغله س اما خرج نمیکنه که پرتوقع نشم منم چیز زیادی ازش نخواستم مثلا میگم میای دیدنم ...

دیگه خوردنی باید بخره  منم اینه شمعدان نخرید خودم پافشاری نکردم  .طلا برات خریده؟ طلا سرمایه است  بهش بگو.شوهر من پول واسه گل نمیده😁فقط دوبار گل خرید تو خواستگاری .با یه گل روی خرید روی لباس قبل عروسی اونم باهم رفتیم مصنوعی خریدیم ببمونه .با دسته گل عروس. دیگه گل نخرید 

دیگه خوردنی باید بخره  منم اینه شمعدان نخرید خودم پافشاری نکردم  .طلا برات خریده؟ طلا سرما ...

نه طلاهم نخرید برام.. من خب زنشم باید خرجمو بده پول تو جیبی بهم بده