2777
2789
عنوان

شوهرم یه ادم روانی وعصبیه

266 بازدید | 12 پست
شوهرمودوس ندارم هرهفته خونمون دعواراه میندازه سرچیزای بیخودبه من شک داره بددهن تهدیدم میکنه دیگ خسته شدم دوتاپسردارم دلم میخواد ازش جداشم راحت شم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدا رحمت کنه بابامو اونم همینجوری بود اما مامانم به خاطر ما موند 😞بمیرم براش عذاب وجدان دارم کاش بتونم جبران کنم

مینویسم.                                                                بر فرازاسمان 💙استقلال💙ابی ترین عشق جهان.           فرهاد مجیدی عشقمه💙🌟🌟

منم شوهرم عصبیه دیشب گعتم بریم بیرون  دور بزنیم . سر یه چیزی چنان داد سرم منکه همیشه باهاش یحث میکردم سکوت کردم چون واقفا  حوصلشو نداشتم اونم خداروشکر ساکت شد ودیگ باهاش حرف نزدم تا صبح

۹ماه بودباهمسایه بغلیمون رفت وآمدداشتیم زنش خوشگل بوداین باهاش شوخی میکردبعدمیگفت مثل خواهرمه ولی منوشوهرش خیلی مودب باهم صحبت میکردیم تازگیاکه ماهم شدیم مثل اینادوبارباهم شوخی کردیم بمن میگ تو میدیدی توروهیزنگامیکنه ولی چرابمن نگفتی پس دوس داشتی

نمیدونم چی بگم والا بچه بزرگ داری اگه خودت درآمد نداری طلاق گرفتن تو این شرایط سخته حتما باید یه پشت ...

چیزیکه زیادکار.درامدمشکلی ندارم ولی واقعانمیخوام این ادم تااخرعمرباهام باشه

چیزیکه زیادکار.درامدمشکلی ندارم ولی واقعانمیخوام این ادم تااخرعمرباهام باشه

ما نیومدیم تو این دنیا که اخلاق گنده بقیه رو تحمل کنیم  جوری زندگی کن که پشیمون نباشی همه جوانب رو بسنج  هرجور که خودت راضی هستی زندگی کن ولی یادت نره که نسبت به بچه هات مسئولی قرار نیست بخاطر اونا  خودت رو ندیده بگیری ولی   بدون که عامل وجود اونا خوندی پس مسئولی . برات دعا میکنم انشالله که بهترین ها برات اتفاق بیافته