2777
2789
عنوان

سینمایی😍

361 بازدید | 15 پست

سلام دوستان 

لطفا یه سینمایی خارجی با محتوای قشنگ معرفی کنید به طوری که آدم جذب بشه 

اگه هندی هم باشه که دیده باشید  معرفی کنید عالیه😍

آرزویم این است                                                                       آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖

هندی:این قسمت امیتا پاچان کرونا میگیرد🤣

✔❣به صلواتت برای حل مشکلمون خیلی نیاز دارم🌺۹/۹/۹۹ان شاءالله حاجت رواشدم وکارمون درست میشه برمیگردیم🤗امام رضا امام غریب الغربا تو رو به خواهرت حضرت معصومه واسطه من روسیاه شو😢دلم پرمیکشه برای حرمت برای پنجره فولادت 😭خدایا به معجزه ات نیاز دارم خدایا درهای رحمتت رو باز کن بروم خدایا تو روبه جدم قسم یه نگاهی کن😞😢...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلم هندی سوپر استار مخفی واقعا بع من انگیزه داد

در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین .  ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"
هندی فقطpk رو دیدم اصلا اهل دیدن فیلم هندی نیستم اینم چون خیلی مشهور بود دیدم

P.k

خودمم دیدم خیلی قشنگ و پر محتوا بود 

پیشنهاد میکنم مردانگی ۱ و ۲ هم ببینی واقعا قشنگ و عالیه 

آرزویم این است                                                                       آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖
مگه هنوزم کسی هس فیلم هندی ببینه

سینمایی های هندی بعضیاش خیلی قشنگ پر محتوا هستن 

فیلم هندی 

جوانمرگ 

مانیکارنیکا 

پد من 

شغل مردم من جان دادن است            جان دادن در جاده های ناهموار.          جان دادن در ته دره ها.    جان دادن در هوتک ها.    جان دادن در شکم تمساح ها.    جان دادن درمیان دود گازوئیل ها.     جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها.     شغل مردم من جان دادن است 🙃