2777
2789

دوساله اقدامم پریودهام نامنظمه ولی الان سه ماهی میشه که منظم شده قبلن دکتر میرفتم ولی فعلن نمیتونم چه چیزایی خوبه برا درمانش خسته شدم از بس که منتظر موندم خیلی تنهام دلم یه نی نی میخاد دو سه ماهی هم متفورمین خوردم 

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از  مهر تا حالا دارم متفورمین میخورم هر روز ورزش هر روز رعایت رژیم غذایی باید ۱۰ روز پیش پریود میشدم ولی نشدم مجردم هستم بخاطر تنبلی تخمدان صورتم پر جوش شده ریزش مو شدید دارم نمیدونم دیگه باید چیکار کنم خییییییلی خستتتتم خییییییلی حتی میترسم به ازدواج فکر کنم چون میدونم بعدش مشکل دارم واسه بارداری 

منم تنبلی شدید دارم فقط با قرص پریود میشم تازه نامنظم هستش با قرص

وای وای منم همش دارم متفورمین میخورم همش بدنم ضعف داره بخاطر این قرصا همش میگم چرا بقیه انقد راحت میشن من باید با قرص بشم 

من از  مهر تا حالا دارم متفورمین میخورم هر روز ورزش هر روز رعایت رژیم غذایی باید ۱۰ روز پیش پری ...

ربطی نداره عزیزم من با پلی کیستیک شدید ماه اول باردار شدم ولی باید به شدت از سردی و چیزای سرد دوری کنی تو پریودی رحمتو گرم نگه داری پلی کیستیک نازایی نمیاره اگرم هست دیر باردار میشن 

منم تنبلی تخمدان داشتم،دکتر بهم قرص یدوفولیک داد،بعد خودم هرروز عسل با چهارمغز و سیاه دونه میخوردم، روزایی ک پری میشدم کاچی بازعفران میخوردم،عرق رازیانه استفاده کردم، و هرروز چایی دارچین با نبات میخوردم، ماه بعدش باردار شدم خداروشکر