2777
2789

😀 من تو اون یه هفته اونقد گشنه بودم نگرفتم 😁

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار کردی تو یه هفته هشت کیلو کم کردی؟ من به ۳ کیلو هم راضیم 

تاپیکمو بخون برنامه یه هفته رو گزاشتم❤در کنارش صبح قبل کار نیم ساعت ورزش میکنم شبم میرم میدوم

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤

اتفاقا من رژيمم تو پريودي خيلي راحته چون هميشه دلدرد و حس سفتي توي شكمم دارم احساس سيري ميكنم خيلي چيزي نميخورم 

ولي اگه ميخاي بگيري تو اين دوران خيلي سخت نگير چيزاي مقوي بخور

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               
میخونم حتما  ضرر که نداره؟ ورزش هم ضروریه و جزو رژیمه؟

ضرر ک ببین از خیلی غذا ها محروم میشه بدنت و میزان کالری ک استفاده میکنی خیلی کمه ولی من ضرری ندیدم ازش 

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤