2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم باتوام 19 هفته ولی تکون هاشو حس نمیکنم

هرکسی که میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۸ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم. البته برنامه درسی و ورزشی و حتی برای تنظیم روتین زندگی و رسیدن به اهداف هم بهتون داده میشه♡

نه مشکلی نیست.تکوناش که عادیه.منم الان 9 ماهمه اگه به کسی نگم باردارم متوجه نمیشه.وقتیم میگم میگن انگار تازه تو 4_5 ماهی😂

پسر گلم👦 دختر نازم👧 مامان و بابا عاشقتونیم.❤💙میشه با دلای پاکتون برای سلامتیمون و رسیدن به آرزوهامون از ته دلتون دعا کنین؟!!🙏😇ما چهار تایی خوشبخت ترینیم😍

من ۳۸ هفته هم شیکم نداشتم داشتم واسه سزارین اماده میشدم پرستاره گفت همراه بیرون باشه 

گفتم من خودم میخوام زایمان کنم کپ کرده بود 

بچم ۳ کیلو ۶۵۰ به دنیا اومد پرستارا باورشون نمیشد میگفتن این کجا بود 

دکتر گفت رحمم عمق داشته بچه اون تو بوده قربونش برم😍😍😍😍😍😍

یکم شکمم بزرگ شده ولی تکون هاشو از که ی باید حس کنیم اخههه

هرکسی که میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۸ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم. البته برنامه درسی و ورزشی و حتی برای تنظیم روتین زندگی و رسیدن به اهداف هم بهتون داده میشه♡

نه مشکلی نیست.تکوناش که عادیه.منم الان 9 ماهمه اگه به کسی نگم باردارم متوجه نمیشه.وقتیم میگم میگن ان ...

واسه زایمان که رفتم تو زایشگاه گفتن مشکلت چیه گفتم اومدم زایمان.میگفتن وا پس کو شکمت که به ۴ و۵ میخوره

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹