2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم باتوام 19 هفته ولی تکون هاشو حس نمیکنم

هرکسی که میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۸ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم. البته برنامه درسی و ورزشی و حتی برای تنظیم روتین زندگی و رسیدن به اهداف هم بهتون داده میشه♡

نه مشکلی نیست.تکوناش که عادیه.منم الان 9 ماهمه اگه به کسی نگم باردارم متوجه نمیشه.وقتیم میگم میگن انگار تازه تو 4_5 ماهی😂

پسر گلم👦 دختر نازم👧 مامان و بابا عاشقتونیم.❤💙میشه با دلای پاکتون برای سلامتیمون و رسیدن به آرزوهامون از ته دلتون دعا کنین؟!!🙏😇ما چهار تایی خوشبخت ترینیم😍

من ۳۸ هفته هم شیکم نداشتم داشتم واسه سزارین اماده میشدم پرستاره گفت همراه بیرون باشه 

گفتم من خودم میخوام زایمان کنم کپ کرده بود 

بچم ۳ کیلو ۶۵۰ به دنیا اومد پرستارا باورشون نمیشد میگفتن این کجا بود 

دکتر گفت رحمم عمق داشته بچه اون تو بوده قربونش برم😍😍😍😍😍😍

یکم شکمم بزرگ شده ولی تکون هاشو از که ی باید حس کنیم اخههه

هرکسی که میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۸ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم. البته برنامه درسی و ورزشی و حتی برای تنظیم روتین زندگی و رسیدن به اهداف هم بهتون داده میشه♡

نه مشکلی نیست.تکوناش که عادیه.منم الان 9 ماهمه اگه به کسی نگم باردارم متوجه نمیشه.وقتیم میگم میگن ان ...

واسه زایمان که رفتم تو زایشگاه گفتن مشکلت چیه گفتم اومدم زایمان.میگفتن وا پس کو شکمت که به ۴ و۵ میخوره

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹