2777
2789

سلام بچه ها خوبین؟😂

میگم ک من دوستم اومده بهم پیام داده ک بیا برات یاد بدم یه درآمد خونگی داشته باش من خودم یاد میدم چجوریه آموزشم حضوریه منم فک کردم یه چی دستی میخاد یاد بده اون همه ک منت گذاشت بعد زرنگ داره عضو گیری میکنه فک کرده همه مثله خودش نفهم هستن و که منم فک کنم بهم داره لطف میکنه بعد منم باهاش رودروایسی دارم از اول نگف چیه بعد موافقت من ک گفتم حالا بگو چی هس گف پنبه ریز

سالی یبار بهم پیام نمیده کارش افتاده😒😒

حالا این پنبه ریزه خوبه؟ کسی عضوش شده تا حالا؟

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

خواهر زاده دوست منم رفت توش کلی هم اومد تعریف که تو هم بیا و کلی هم مثله دوستت سر من منت گذاشت که هرکسیو نمیبرم و از این حرفها اخر هم کلی جنس خرید و همش هم موند رو دستش 

فکر کنم باید خیلی سر و زبون داشته باشی و بتونی خیلی خوب بفروشی

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
خواهر زاده دوست منم رفت توش کلی هم اومد تعریف که تو هم بیا و کلی هم مثله دوستت سر من منت گذاشت که هر ...

ک اون میدونه من ندارم بعد منو میخواد بندازه تو هچل

آخه براشون خیلی سود داره هر عضو به ازای هر خرید عضو یه پورسانتی ب اون میرسه خیلی پیشرفت کنی محصول رایگان برات میفرستن

من خودم قبلا عضو اوریفلیم بودم

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.