2777
2789
عنوان

زرشک سیاه و کبد

3782 بازدید | 14 پست

خواهرا من میخوام از زرشک سیاه برای پاکسازی کبد استفاده کنم. طرز استفاده اش رو تو نت سرچ کردم خواستم ببینم شما تجربه ای در مورد استفاده اش ندارین؟  میزان مصرف و مدت زمانش تا نتیجه گیری...

برای عبور از ترسهایت با آنها مواجه شو  

برای کبد چرب خوبه؟

من حس میکنم کبدم چرب شده 🤔

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه ولی خیلی خیلی گرونه برا پاکسازی کبد شبا کاهو بخور و انار که دیگه فصل انار  من پدرم کبدش ...

خریدم الان کیلویی 50 تومن.ای وای پس من چی خریدم؟!!!😶

زرشک سیاه کیلو ۹۰۰هزار تومن یه مدت بخاطر کرونا رستوران مشتری کم شده ۷۰۰شده  زرشک قرمز هم کیلو ...

آره پس این که گرفتم خودش نبوده.

ممنون عزیزم لطف کردی😘

آره پس این که گرفتم خودش نبوده. ممنون عزیزم لطف کردی😘

عزیزم پس چی بوده؟ یعنی زرشک معمولی بوده؟ نمیشه همون از زرشک معمولی استفاده کرد؟

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)
عزیزم پس چی بوده؟ یعنی زرشک معمولی بوده؟ نمیشه همون از زرشک معمولی استفاده کرد؟

نمیدونم چه نوعی بود گرفتم فکر کنم زرشک کوهیه. 

نمیدونم چه نوعی بود گرفتم فکر کنم زرشک کوهیه. 

این همون زرشک سیاهه

خیلی خوب گرفتی

انشالله کبدت سالم و سلامت بشه

منم خیلی نیاز دارم کاش خوش قیمت پیدا کنم😅

این همون زرشک سیاهه خیلی خوب گرفتی انشالله کبدت سالم و سلامت بشه منم خیلی نیاز دارم کاش خوش قیمت ...

نه نیست مثل اینکه

ممنون عزیزم. والا با این همه غذای ناسالم و چرب که میخوریم بعیده کبد سالمی داشته باشیم😧

ببخشید جایی کامنتتونو درباره اقوامتون ک سرطان بیضه داشت خوندم خواستم بپرسم الان چند ساله ک حالش خوبه تو اینترنت خوندم تا پنج سال اگ خوب باشه برنمیگزده اما دوستی گفته بودن بعد هفت سالم بوده ک برگشته بخاطر همین یه ذره استرس گرفتم

ممنون میشم جواب بدید

ببخشید جایی کامنتتونو درباره اقوامتون ک سرطان بیضه داشت خوندم خواستم بپرسم الان چند ساله ک حالش خوبه ...

راستش در مورد جزئیات بیماریش نمیدونم ولی الان که ظاهرا خوبه.. فکر کنم حدود 8 سال قبل بود یکی از بیضه هاشو برداشت..تا اونجایی که میدونم تا الان مشکلی نداشته و بعدش بچه دارم شد.