خواهرا من میخوام از زرشک سیاه برای پاکسازی کبد استفاده کنم. طرز استفاده اش رو تو نت سرچ کردم خواستم ببینم شما تجربه ای در مورد استفاده اش ندارین؟ میزان مصرف و مدت زمانش تا نتیجه گیری...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببخشید جایی کامنتتونو درباره اقوامتون ک سرطان بیضه داشت خوندم خواستم بپرسم الان چند ساله ک حالش خوبه تو اینترنت خوندم تا پنج سال اگ خوب باشه برنمیگزده اما دوستی گفته بودن بعد هفت سالم بوده ک برگشته بخاطر همین یه ذره استرس گرفتم
ببخشید جایی کامنتتونو درباره اقوامتون ک سرطان بیضه داشت خوندم خواستم بپرسم الان چند ساله ک حالش خوبه ...
راستش در مورد جزئیات بیماریش نمیدونم ولی الان که ظاهرا خوبه.. فکر کنم حدود 8 سال قبل بود یکی از بیضه هاشو برداشت..تا اونجایی که میدونم تا الان مشکلی نداشته و بعدش بچه دارم شد.