سوگند1393 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8363 عنوان خانما دخترم تب وآب ریزش بینی دار 51 بازدید | 3 پست یعنی سرما خورده تبش کمه ولی ازدیشب ابریزش بینی زیادداره میخوابه دماغاش میگیره هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍 1399/06/13 | 08:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۱۸ عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 4415 روغن بنفشه تو بینیش بریزی هم آبریزشش قطع میشه هم تب رومی آره پاییینعرق کاسنی سیاه دانه اینا برای تببرای این که سرماخوردگیش خوب بشه هلیله سیاه ومصطکی طب سنتی ها به اسم داروی امام کاظم میشناسند سرچ کنی تهیش میاد همیشه ۱۸ساله هستم
pitzzzzza عضویت: 1399/03/26 تعداد پست: 4185 دکتر پسر من اینجور موقع ها فقط استامینوفن و شربت نئوتادین تجویز میکنه شبی 3 سی سی با قطره بینی واقعا هم خوب میشه
سوگند1393 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8363 دکتر پسر من اینجور موقع ها فقط استامینوفن و شربت نئوتادین تجویز میکنه شبی 3 سی سی با قطره بینی واقعا ... اره دراوهای قبلیش دکترداره اسپری بینی شربت سیتریزین واستامینوفن پاراکید گفت اگه سرفه داشت شربت آیورا نوشته ازهمون میخوابهش بدم چون مثل قبل مریضیش هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍