2777
2789
عنوان

خانما دخترم تب وآب ریزش بینی دار

51 بازدید | 3 پست

یعنی سرما خورده تبش کمه ولی ازدیشب ابریزش بینی زیادداره میخوابه دماغاش میگیره

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

روغن بنفشه تو بینیش بریزی هم آبریزشش قطع میشه هم تب رومی آره پاییین

عرق کاسنی سیاه دانه اینا برای تب

برای این که سرماخوردگیش خوب بشه هلیله سیاه ومصطکی طب سنتی ها به اسم داروی امام کاظم میشناسند سرچ کنی تهیش میاد

همیشه ۱۸ساله هستم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر پسر من اینجور موقع ها فقط استامینوفن و شربت نئوتادین تجویز میکنه شبی 3 سی سی با قطره بینی واقعا ...

اره دراوهای قبلیش دکترداره اسپری بینی شربت سیتریزین واستامینوفن پاراکید گفت اگه سرفه داشت شربت آیورا نوشته ازهمون میخوابهش بدم چون مثل قبل مریضیش

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍