2777
2789
خانم ها اینجا کسی پاپ اسمیرو انجام داده دیروز دکتر برام نوشته کجا باید برم و اینکه سخته

تمام خانومهای که فعالیت های جنسی دارن بسته به  سن وشرایط و جواب  تست قبلی هر یک تا سه سال یکبار باید انجام بدن.مطب های دکتر زنان و مامایی و ... نمونه برمیدارند و نمونه رو میبرید میدید ازمایشگاه

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمام خانومهای که فعالیت های جنسی دارن بسته به  سن وشرایط و جواب  تست قبلی هر یک تا سه سال ...

اخه برا من اون دکتر زنان نمونه رو نگرفت فقط گفت برات آزمایش پاپ اسمیرو نوشتم که بعد اتمام پریود برو

اخه برا من اون دکتر زنان نمونه رو نگرفت فقط گفت برات آزمایش پاپ اسمیرو نوشتم که بعد اتمام پریود برو

برو خانه بهداشت انجام بده.

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
سه تا جنین تشکیل که توی دو مرحله انتقال دادن که جواب انتقالم منفی وبعدش طبیعی باردار شدم 

خدارروشکر،مشکلتون چی بود ک رفتین ivf و بعد از چند وقت طبیعی باردار شدین

خدارروشکر،مشکلتون چی بود ک رفتین ivf و بعد از چند وقت طبیعی باردار شدین

یه کیست داشتم  مشکل خاصی نداشتم بلافاصله باردار شدم بعداز منفی شدن اما سقط شد ولی دوماه بعدش مجدد باردار شدم که الان شکر خدا ماه شش رو تموم کردم  از من میشنوی استرس نداشته باش وبه تغذیه ات برس تا میتونی خونت رقیق باشه که خونرسانی به رحم به درستی انجام بشه

پی سی او دارم.تخمدانام تخمک سازی نمیکنن یا اگ بکنن تخمکا بالغ نمیشن و ازاد نمیشن

میشه لطفا جوابمو بدین؟؟؟؟

ذکر یونسیه :لا اله الا انت سبحانک انّی کنتُ من الظّالمین فَاسْتَجَبْنا له و نَجّیناهُ من الغم و کذلک نُنجیِ المومنین