2821
2789
عنوان

جهان سوم که میگن همینجاست دقیقا ...

224 بازدید | 21 پست

تاپیک میذارن فال میگیرم ۱۰۰ نفر میرن میگن برای ما هم بگیر میگه حس ششمی ام ۲۰۰ نفر میرن میگن شلوارم چه رنگیه ؟ میگه عکس دماغمو میذارم ۴۰۰ نفر میرن میگن کوووو ؟ کوووو ؟ 😑😑😑

بعد یه نفر مثل من تاپیک میذاره پیج مفید معرفی میکنه ۴ نفر میان همش . 

هیجان خوبه ولی نه هیجان کاذب . به جای اینکه اینقدر به فکر هیجان کاذب باشید یه کم به فکر روح و روانتون باشید ...

مشاور تحصیلی و کنکوری 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

این تاپیکایی که گفتی من اصن نمیرم مخصوصا حس ششم و فال 

در باور عشق و شناخت حقیقت آن مرد ممکن است فریب بخورد اما زن... زن حقیقت عشق را زود تشخیص میدهد، با حس نیرومند زنی👠 و اگر دبه درمی آورد از آن است که عشق هم برایش کافی نیست اون بیش از عشق میطلبد: جان تو را⚰️
این تاپیکایی که گفتی من اصن نمیرم مخصوصا حس ششم و فال 

والا عکسم آخه به درد نمی خوره حالا مثلا ما یکی رو ببینیم که قشنگه یا زشته به چه دردمون میخوره ؟

مشاور تحصیلی و کنکوری 
والا عکسم آخه به درد نمی خوره حالا مثلا ما یکی رو ببینیم که قشنگه یا زشته به چه دردمون میخوره ؟

میدونی اینجا چون دور همیم حال میده عکس دیدن و نظر دادن و الا گوگل و اینستا که پره عکسه

در باور عشق و شناخت حقیقت آن مرد ممکن است فریب بخورد اما زن... زن حقیقت عشق را زود تشخیص میدهد، با حس نیرومند زنی👠 و اگر دبه درمی آورد از آن است که عشق هم برایش کافی نیست اون بیش از عشق میطلبد: جان تو را⚰️
میدونی اینجا چون دور همیم حال میده عکس دیدن و نظر دادن و الا گوگل و اینستا که پره عکسه

الان من یه تاپیک عکس میزنم ببینید چجوری سرازیر میشن😂

مشاور تحصیلی و کنکوری 
الان من یه تاپیک عکس میزنم ببینید چجوری سرازیر میشن😂

آره😁

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز