2777
2789
همچین‌چیزی هس ولی باید خیلی تحقیق کنی رو دستاهشو دکترش

سلام عزیزم من از چندتا کلینیک پرسیدم اسم دستگاهشون تو سایت پرتو درمان صمیمی چیه گفتن این سایتو نمیشناسیم

چیکار کنم بنظرت؟

سلام عزیزم من از چندتا کلینیک پرسیدم اسم دستگاهشون تو سایت پرتو درمان صمیمی چیه گفتن این سایتو نمیشن ...

چرت گفتن چون دستگاشون اصل نیس بگو ببین البته منشیا نمیشناسن بگو میتونم با دکترتون بحرفم از خوده دکتره بپرس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چیکار کنم‌‌.یکیشون قراره بپرسه بهم خبر بده

اوه تهران ک راحت پیدا میشه بببن تو گوگل بزن لیزر الکساندرایت در تهران چن تا مطب میاره ب چن تااش بزنگ ببین اسمه دستگاشون چیه بگو پیخام تو پرتو صمیمی استعلام بگیرم

اوه تهران ک راحت پیدا میشه بببن تو گوگل بزن لیزر الکساندرایت در تهران چن تا مطب میاره ب چن تااش بزنگ ...

اره زیاده اما خواستم تو محل خودمون باشه ک راحت برم و بیام این چندتایی ک زنگ زدم تو خیابون خودمونن راحت تره رفتنش چون بچه کوچیک دارم. ولی اگه پیدا نشه مجبورم برم