2777
2789
عنوان

کیا کمال طلبن؟

94 بازدید | 11 پست

بچه ها کدوماتون کمال طلبن ؟من واقعن ازینکه دوست دارم هر کاری رو خوب انجام بدم و توش عالی باشم خسته شدم یعنی اگه نشه و چیزی که میخوام اتفاق نیفته واقعن حرص میخورم شما اینجوری نیستین کتابی چیزی اگه میتونین بهم معرفی کنین ممنون

ی صلوات برای سلامتی امام زمان میفرستی لطفا؟

من جمالشونو ميطلبم

هار هااار من چقد بي نمكم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کمال طلبم 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

تلاش خودتو بکن نتیجشو بسپر ب خدا منم مثل تو بودم چهار سال دانشگاهمو سر اینکه دانشگاهم تاپ نیس خراب کردم😑😑

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد/ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست
چجوری میشه قبلا باز بهتر بودم الان دیگه خیلی اذیت میشم

برو پیش روانشناس بهت تمرین میده 

یه جمله ای منو خیلی تغییر داد اونم این بود 

"انسان ها کمال گرا در زندگی اغلب به هیچ جا نمیرسن "

افتادگی آموز گر طالب فیضی ، هرگز نخورد آب زمینی که بلند است .
تلاش خودتو بکن نتیجشو بسپر ب خدا منم مثل تو بودم چهار سال دانشگاهمو سر اینکه دانشگاهم تاپ نیس خراب ک ...

خیلی بده منم دوست دارم بیخیال باشم واقعن

منم اینطوریم متاسفانه خیلی بده  دلم میخواد تو همه چی از همه بهتر باشم چون نیستم از خونه بیرون ...

میفهمم چی میگی عزیزم

برو پیش روانشناس بهت تمرین میده  یه جمله ای منو خیلی تغییر داد اونم این بود  "انسان ها ک ...

دقیقا همینطوره ممنون از راهنماییت