2777
2789
عنوان

اب خوردن نوزاد

894 بازدید | 13 پست

سلام خانما یه چن باری خونه مادرشوهرم ک بودم بچم گریه میکرد بهش اب قند میدادبااب جوشیده سردشده الان دوروز شده وقتی گریه میکنه نه سینرو میگیره نه شیرخشک میخوره اگ بش یکم اب قندبدم سریعی میگیره میخوره میخابه خیللللی نگرانم چیکارکنم شیربخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار گریه کنه قشنگ از گشنگی خودش میگیره نگران نباش اب قند نده مال من سینم نمیخورد اب قند و شیر خشک میخورد ی روز  کلا۵ ساعت هیچ چی نخورد اون شد سینم گرفت

مادر ارتام نشدم مادر دخترم شدم که تا وقتی دنیا امد دیدم دختره 😄😄واسه همین مامان ارتام نوشتم 
حتمن دل درد داره با اب یند خوب میشه البته که اب ونبات شنیده بودم ولی قند نه_درکل هردوتاش ضرر داره ند ...

اره ماهم آب و نبات میدیم.وقتایی که نبات نیست خییلی کم قند میندازیم.میگیم نکنه دلش دردمیکنه که گریه میکنه

منم به بچه م نبات داغ میدادمم الان۴ماهشه مشکلی نداره شیرم خوب میخوره البته موقعی که داره گریه میکنه هیچ کدومو نمیخوره باید آروم بشه بعد میخوره

خوش اومدی به زندگیمون ،بمونی برامون❤👶❤