2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی 🥺لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 38 پست
چ عجب !!سلام همشهری منم ۳۸هفته ام امروز فقط کمردرد شدم و گر میگیرم هی .ان شاءالله هم شما واسی ومن به ...

عزیزم من الان دخترم یه ماهه شده جمعه میخام برم خونمون دیگه😀

خدایا شکرت😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من الان دخترم یه ماهه شده جمعه میخام برم خونمون دیگه😀

اه راست میگی من بد خوندم مبارکت باشه دوست عزیز ان شاءالله قدم دخترت خیر وپربرکت باشه براتون .خوشحال شدم همشهری منم امکان داره برم پیش مادرشوهرم تهران بعد زایمانم ولی دوس ندارم برم اینجا بهتره خخ .بسلامت گلم ان شاءالله موفق وخوشبخت باشی برا من دعا کن بسلامت زایمان کنم .فدات مهربوننن 😘😘😘

اره عزیزم فداتشم مرسی

قربونتم خوشحال شدم از آشناییت و حتمن مشهد رفتی خونت سلام منو به آقا امام رضا برسون من شوهرم نمیاره میگه بزار شرایط کرونا خوب شه وبرا بچه وخودت بده مسافرت حتمن منو یادت باشه اسمم مریمه اسم کاربریمم اسم شوهرمه که اکثرا فک میکنن عاقام 😂😂😂 یا اسم پسرمه .هنوز بچه اولمه دخمل خانومم ک هی اذیت شدم تا الان استراحت بودم  .اگرم هستی هنوز بیا درخدمتت باشم گلی خانوم .اینجا من اولین نفریی ک همشهری دراومدی وخوشحالم داداش خودمم مشهده ولی زیاد رفت وآمد نداریم اخه سالی یک بار میبینمش وبرات آروزی موفقیت میکنم اسم دخملت چیه ؟ من هنو موندم اسم انتخاب نکردم 😔

قربونتم خوشحال شدم از آشناییت و حتمن مشهد رفتی خونت سلام منو به آقا امام رضا برسون من شوهرم نمیاره م ...

دخترم بیدار شد رفتم شبا تا دیر وقت بیداره. مرسانا اسم دخترمه. حتما عزیزم واست دعا میکنم خوشحال شدم از اشناییت

خدایا شکرت😍