2777
2789

آموزش زبان انگلیسی به صورت مجازی از صفر تاصد برای هر رده سنی کوچکترا و بزرگترا حتی شما مامان بزرگا پدربزرگا 😍😍آموزش حروف الفبا مکالمه ریدینگ اسپیکینگ ترجمه ایام کرونا و خونه نشینی🙉 بهترین فرصته که بچه هامون هم آموزش ببینین و هم سرگرم شن😍

تازه بااین وضعیت اصلا مجبور نیستن از خونه هم بیرون برن فقط کافیه تو واتساپ پیام بدید و ثبت نام کنید فقط و فقط با هزینه باورنکردنی ماهی ۳۰ هزارتومان 09397378390

https://chat.whatsapp.com/KMizhfVUWcDBfaYRBVSd9u

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من افسردگی بعد زایمان گرفتم..همیشه اهنگ میذارم میرقصم..زبانم و دارم تقویت میکنم..از هرچی ک لذت میبری یا دوس داری انجام بده..ورزش کن خیلیییی خوبه

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

من با اغدمای شاد میچرخم مث خودم خوش خنده 

من هنوزم پیش تو گیره دلم...من هنوزم واسه تو میره دلم ...سیرم از عالم و ادم وقتی ..نیستی میگیره دلم... من همونم ک بهش بد کردی.... بری صد بار باز میخوام بر گردی...خوب نبودحالم همینجوریشم...ک تو بدتر کردی