2777
2789
مدرسه ها که باز نشدن مجازی مگه نیست ؟

خير كلا كه مجازي نيست ، من خودم معلم ابتدايي هستم و البته خدا رو شكر امسال مرخصي هستم ولي معلمها بايد ٦ روز هفته رو برن و دانش آموزان هم به صورت تقسيم شده .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه خانواده شوهرمن ازهمون اولشم نبود ما توعید بجا قرنطینه دیدو بازدیدو مهمونی زورکی داشتیم اگرم یکی ...

چند روز پیش شوهر خواهر شوهرم میگه اصلا کرونای وجود نداره چرا پس هیچ یک از ما ها نگرفتیم 😐😐😐😐شوهر منم میگه حتما این همه آدم توی دنیا رو مسخره کردن فیلم بازی میکنن 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
چند روز پیش شوهر خواهر شوهرم میگه اصلا کرونای وجود نداره چرا پس هیچ یک از ما ها نگرفتیم 😐😐😐😐شوهر ...

بابای منم میگفت مامانم گرفت باورشون شد

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
وقتی مساجد و تکیه هارو باز کردن این همه آدم رو ریختن برا عزاداری یعنی تموم شده 

عزیزم شما میخواستی همون شب تو عزاداریا بری ببینی چقدر فاصله دارن  همه فاصله ها زیادو همه ماسک زده و 90 درصد تو فضای ازاد ولیکافی شاپ و رستوران و ... هم ببینی چقدر فاصله دارن همه بغل هم بغل هم معمولا بدون ماسک سقف کوتاه

عزیزم شما میخواستی همون شب تو عزاداریا بری ببینی چقدر فاصله دارن  همه فاصله ها زیادو همه ماسک ز ...

انشالله ده روز دیگه آمار نشون میده چقدر رعایت کردن.البته ممکنه چون عزاداری بوده آمار رو هم درست نگن یا شایدم بندازن گردن مسافرت 

عزیزم شما میخواستی همون شب تو عزاداریا بری ببینی چقدر فاصله دارن  همه فاصله ها زیادو همه ماسک ز ...

عزیزم ما هم رفتیم بعضی جاها بله دقیقا ولی بعضی جاها هم اصلا مثل پارسال از ۱۰۰ نفر یه نفر ماسک داشت دست به دست می رفتن عین پارسال که هیچی نبود 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
خير كلا كه مجازي نيست ، من خودم معلم ابتدايي هستم و البته خدا رو شكر امسال مرخصي هستم ولي معلمها باي ...

من داداشم کلاس اوله گفتن خبر میدن اگه کلاس تشکیل بشه فعلا هم هیج خبری ندادن 

انشالله ده روز دیگه آمار نشون میده چقدر رعایت کردن.البته ممکنه چون عزاداری بوده آمار رو هم درست نگن ...

عزیزم چشماتونا بستی. من رفتم هردوش را دیدم. حتی اطرافمان داریم مسافرت چند بار تو کرونا رفتن،رستوران.پیک نیک همه جا میرن ولی وقتی موقع عزاداری میشه، میگن کرونا میگیریم،نمیریم.فقط مجالس مذهبی کرونا داره بقیه جاها کرونا نداره.متاسفه بقیه که برای سفر و تفریحات رعایت نکردن برای عزاداری خراب میشه.آدم خوابا میشه بیدار کرد عزیزم ولی کسی که خودشا به خواب زده نه

عزیزم ما هم رفتیم بعضی جاها بله دقیقا ولی بعضی جاها هم اصلا مثل پارسال از ۱۰۰ نفر یه نفر ماسک داشت د ...

عزیزم من چند جا را شنیدم از قصد این کار را کردن که بعد بگن به خاطر عزاداریا بوده،حتی سر در هیئت هم زدن ماسک ممنوع این جا شفا خانه حسین است ولی نمیان بگن که ما از قصد این کار را کردیم.حتی متاسفانه بحثش مفصل ولی تو آشناهای خودمون داریم که جذب فرقه های انحرافی شدن و اونا هم ماسک نمیزدن،یعنی از همه جهت مشکل

عزیزم من چند جا را شنیدم از قصد این کار را کردن که بعد بگن به خاطر عزاداریا بوده،حتی سر در هیئت هم ز ...

من نمی دونم چرا اینجوری میکردن ولی با چشم خودم دیدم بعضی جاها اصلا انگار نه انگار بعضی ها شاید به دلیل حرف شما باشه خیلی ها هم باور ندارن کرونا میگیرن مثلا شوهر خواهر شوهرم کارمند هست روز های اول وحشت داشت هیچ جا نمی رفت با فاصله از همه می نشست ولی تازگیا چند روز پیش میگفت اینا بازی سیاست هست اگه کرونا هست پس چرا هیچ یک از اطرافیان ما نگرفتن یا توی اداره به اون بزرگی یه نفر هم نگرفته باور ندارم همچین مریضی رو مریضی وجود داره ولی اینا اغراق میکنن تا مردم از گرونی حرف نزنن 😂😂یا یکیش همسر خودم به شدت باور داره ما کرونا نمی گیریم پس ماسک بکشی هم نمیزنه قصدش هم اونی نیست که شما میگین هر کسی یه مدلی هست دیگه بلخره