سلام خانما من يه دختر دو ونيم ساله ويه پسر پنج ونيم ماهه دارم براشون قطره اهن گرفتم البته هم اهنه هم مولتي ويتامين
حالا سوالم اينه چقدر بهشون بدم وهر روز بدم يا يك روز در ميون واينكه دندوناشون سياه شده يا نه در ضمن دخترم تا حالا نداده بودم متاسفانه ولي خوب از الان شروع كردم ممنون ميشم هر اطلاعات دارين در ميون بذارين
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
آزمایش دادید برای کم خونیشون؟یا خود سرانه میخواید بدید؟
حرفهایی است برای نگفتن و ارزش واقعی هر کس به اندازه ی حرفهایی است که برای نگفتن دارد... اما یه سوال که شاید براتون پیش بیاد؛کیمبودیا یعنی چی؟؟؟؟؟ وقتی دختر دومم را باردار بودم دختر اولم که دو سال وسه ماهش بود که من باردار شدم،در خیالش با من باردار شده بود همگام با من مراحلش را طی میکرد😍😍😍 یه روز اومد به باباش گفت:بابا تو دلم برات یه آجی دارم اسمش را گذاشتم کیمبودیا😉😉😉
ازمايش ندادم فقط دكتر گفته هر روز ويتامين دي بده بهشون اين قطره همچي داره زينك واهن وفوليك اسيد ويتا ...
اگه آهن بدنشون کم نباشه عوارض داره. دکتر دخترم بعد دو سالگیش که دیگه نباید آهن میخورد گفت هر فصل یک هفته بهش شربت آهن بده. و هر دو ماه یک عدد ویتامین دی که حالا به خاطر کرونا گفته هر ماه یکی
حرفهایی است برای نگفتن و ارزش واقعی هر کس به اندازه ی حرفهایی است که برای نگفتن دارد... اما یه سوال که شاید براتون پیش بیاد؛کیمبودیا یعنی چی؟؟؟؟؟ وقتی دختر دومم را باردار بودم دختر اولم که دو سال وسه ماهش بود که من باردار شدم،در خیالش با من باردار شده بود همگام با من مراحلش را طی میکرد😍😍😍 یه روز اومد به باباش گفت:بابا تو دلم برات یه آجی دارم اسمش را گذاشتم کیمبودیا😉😉😉