2777
2789
عنوان

اگ شوهرتون بهتون تهمت بزنه

557 بازدید | 53 پست

اگ شوهرت هی بهتون تهمت بزنه وبد پشیمون بشه ولی نگه بهت اعتماد دارم زندگی می‌کنید با همچنین مردی 

توروخدا راستشو بگین من خیلی پاکم الان دیگه از بچه دارشدنم دس کشیدم خسته شدم خانوادمم حمایتم میکنن ولی قلب مادرم مریضه نمیتونم بگم دارم تو خودم میریزم دارم دق میکنم😔

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔

آموزش زبان انگلیسی به صورت مجازی از صفر تاصد برای هر رده سنی کوچکترا و بزرگترا حتی شما مامان بزرگا پدربزرگا 😍😍آموزش حروف الفبا مکالمه ریدینگ اسپیکینگ ترجمه ایام کرونا و خونه نشینی🙉 بهترین فرصته که بچه هامون هم آموزش ببینین و هم سرگرم شن😍

تازه بااین وضعیت اصلا مجبور نیستن از خونه هم بیرون برن فقط کافیه تو واتساپ پیام بدید و ثبت نام کنید فقط و فقط با هزینه باورنکردنی ماهی ۳۰ هزارتومان 09397378390

https://chat.whatsapp.com/KMizhfVUWcDBfaYRBVSd9u

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا ادم دلش میشکنه وقتی بهش تهمت میزنن خودتو خلاص کن گلم خانوادتم که پشت تن 

خدا میبینه و چیزی نمیگه بنده ها نمیبینن و فریاد میزنن!! ....مرگ یعنی زندگی لیاقت طُ رو نداره 🖤..... یه جوری باش که همه دنیا بخادت ولی فقط یه نفر داشته باشدت ❤️.... خدا ادما رو از زندگیتون حذف میکنه چون حرفایی رو میشنوه که ما نمیشنویم 👌

آره زندگی کردم اما دلم باهاش صاف نشده و نمیشه و منتظز روزی ام ک بپام بیفته البته‌ دعوا و قهر و سکوت بدی بود بعدش 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

باید اون خونه بودنی برم حموم 

ی جا نگا کنم میگه باکسی هستی

خیلی چیزا گناه من چیه😔

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔

عزیزم شوهرتون ممکنه مشکل پارانویید داشته باشه اصلا یچه دار نشو تا کامل درمان بشه اینطوری نمیشه زندگی کزد فردا کتکتم میزنه

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم کیه در جواب میگم زنی که تنهایی یاد گرفته🤗
آره زندگی کردم اما دلم باهاش صاف نشده و نمیشه و منتظز روزی ام ک بپام بیفته البته‌ دعوا و قهر و سکوت ...

الان باهاشی چطور تحمل میکنی دل من خیلی شکسته