2777
2789

گمشه بابا

تو ۶۴ درصد ضررم

قبر پدر همشون بیشرفا

کوله بار گناهانم بر دوشم سنگینی میکرد،ندا آمد بر در خانه ام بیا آنقدر در بکوب تا در برویت وا کنم.وقتی بر در خانه اش رسیدم هیچ در بسته ای ندیدم،هر چه بود باز بود.گفتم خدایا بر کدامین در بکوبم؟ ندا آمد: این را گفتم که بیایی،وگرنه من هیچ وقت درهای رحمتم را بروی تو نبسته بودم.کوله بارم بر زمین افتاد و پیشانیم بر خاک...مهربــــان خـــدایم دوســــتت دارمـــــ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم خیلی زیاد ضرر کردم بنظرت میاد بالا؟

نمیخوام بهش فکر کنم

کوله بار گناهانم بر دوشم سنگینی میکرد،ندا آمد بر در خانه ام بیا آنقدر در بکوب تا در برویت وا کنم.وقتی بر در خانه اش رسیدم هیچ در بسته ای ندیدم،هر چه بود باز بود.گفتم خدایا بر کدامین در بکوبم؟ ندا آمد: این را گفتم که بیایی،وگرنه من هیچ وقت درهای رحمتم را بروی تو نبسته بودم.کوله بارم بر زمین افتاد و پیشانیم بر خاک...مهربــــان خـــدایم دوســــتت دارمـــــ

من زیاد ضرر نکردم فقط از سودم  کم شده . وقتی ۴۰۰ درصد سود کردم حالا ۲۵ درصدش کم بشه نباید نگران بشم. چون اول میلیونی پول دادم رفتم کلاس. سعی کنید بدون علم و اگاهی پیش نرید 

الهی به امید خودت...  
به اعصابت مسلط باش جانم همه توی ضرریم ولی هیچی غیر بورس ریزش نداشته. بهت قول میدم برمیگرده. فقط نفر ...

نه بابا مگه خلم بفروشم

کاریش ندارم تا بیاد تو سود

پولشو برای ی کار مهم میخواستیم

ک فعلا هیچ

گمشه بابا تو ۶۴ درصد ضررم قبر پدر همشون بیشرفا

ازاول مشخص بود جریان چیه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
به اعصابت مسلط باش جانم همه توی ضرریم ولی هیچی غیر بورس ریزش نداشته. بهت قول میدم برمیگرده. فقط نفر ...

عزیزم شما بلدی یه سوال دارم

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

امیدوارم برگرده من خیلی سرمایه گذاری کردم یعنی تمام سرمایمو گذاشتم😔😭

من زیاد ضرر نکردم فقط از سودم  کم شده . وقتی ۴۰۰ درصد سود کردم حالا ۲۵ درصدش کم بشه نباید نگران ...

حاا برمیگرده یا نه؟؟من تازه دوره ام شروع شده کلی پولم رفت😥😥

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
من زیاد ضرر نکردم فقط از سودم  کم شده . وقتی ۴۰۰ درصد سود کردم حالا ۲۵ درصدش کم بشه نباید نگران ...

یسوال بپرسم؟ 

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅