2777
2789
عنوان

کمککککک نی نی‌ اسم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 108 پست
والا (نوه عمه همسر من) اسمش الآی تا به حال به مشکل بر نخورده

فقط بخاطر تلفظ و نوشتاریش دودل شدم سه سال قبل این اسمو انتخاب کردم و به شوهرم پیشنهاد دادم حالا خودم دودل شدم ولی شوهرم الا و بلا میگه باید اسم دخترم ال آی باشه حالا اون کوتاه نمیاد فقط از واکنش دیگران دودل شدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط بخاطر تلفظ و نوشتاریش دودل شدم سه سال قبل این اسمو انتخاب کردم و به شوهرم پیشنهاد دادم حالا خودم ...

نه اتفاقا من خیلی خوشم میاد قشنگیه 

بقیه که هر چی بخوای بزاری ممکن هزار تا چیز بگن هر چی خودت دوست داری

پس به همون تبسم و اسم های تلفظ راحت فکر کن 

شوهرم عاشق این اسم ال آی شده ولی شاید وسوسه شم دو اسمه کنم تو شناسنامه یچیزی بین خودمونم یچیزی حالا فعلا درگیرم با خودم

شوهرم عاشق این اسم ال آی شده ولی شاید وسوسه شم دو اسمه کنم تو شناسنامه یچیزی بین خودمونم یچیزی حالا ...

اصلا این کارو نکن همونی که همسرت دوست داره رو بزار 

الآی یعنی ( به ترکی ماه تمام سال ها)

اصلا این کارو نکن همونی که همسرت دوست داره رو بزار  الآی یعنی ( به ترکی ماه تمام سال ها)

حالا سه سال پیش خودم این اسم ال آی رو انتخاب کردم الان دودل شدم شوهرمم کوتاه نمیاد فکر کنم هورمونام قاطی پاتی شده نمیتونم تصمیم بگیرم

فدااااات قدم نو رسیده مبارک عزیزم  انشالله قدمش پر از خیر و برکت و سلامتی باشه😘😘😘😘😘😘😘

ممنون سلامت باشی عزیزم انشالا زندگیت سرشار از آرامش و خوشبختی باشه  

بنظرت بچه اذیت نمیشه در آینده اخه به هر کی میگیم میخوایم بزاریم ال آی باید چندبار تکرار کنی تا متوجه ...

احتمالش هست...بگردید اسمی رو شبیهش پیدا کنید ک راحتتر تلفظ شه

البته من اسمهای سخت رو بیشتر دوس دارم