2777
2789
عنوان

شما وقتی شوهرتون دروغ میگه بهتون چیکارش میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تواینکه نمیدونم پولاشو چیکارمیکنه مثلا همین الان مدیرساختمون اومدگفت پول شارژو نداده به من گفته بود ...

به نظرم زیاد حساسیت نشون بدی بدتر بدتر میسه و سعی میکنه دروغ تمیز تر بگه به نظرم یاداوری کن دوباره بهش 

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
دیشب بهش شماره حساب دادم بره واسه یکی پول بریزه گفت عابرپولمو خورده بعد دیدم‌ کارت توجیبشه😔😔😔

ببخشید کارتمو خورده باور نمیکنی از دیروز تا حالا چقد گریه کردم

واسه تنبیه برم خونه مامانم بهتر نیست؟

نه مثلا چی این راه حل خیلی بچگونست و موقت دیگه دفعه دوم بری ارزشش میاد پایین به نظرم برچسب دروغ گو نزن و بزار مسیولیت کارش خودش قبول کنه و خیلی حساس نشو به مسایل و بد برخورد نکن دروغ نگه اگه مثلا همین کارتو فهمیدی دروغ میگه بگو فدای سرت همش فکر کردم پول تو کارتت نداری نگران شدم که بدونه علت ناراحتیت چیه

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره

شوهر من دروغ گو هست مامانشم همینه مثل یه عادت هست براش. دو سه بار ضایعش کردم اوکی شد. 

الان به دیگران دروغ میگه دلم میخواد خفه اش کنم. 

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. 
به حدی از دروغ نفرت دارم که دروغ بشنوم ،احساس میکنم خون تو رگهام به جوش اومده به کسایی ام که دروغ ب ...

منم نمیتونم دروغ رو تحمل کنم... کنمان کاری و نگفتن چرا اما دروغ گویی اصصصصصلا تو کتم نمیره

با رفتن خونه مادرت مشکلت حل نمیشه فقط حرمت بینتون از بین میره باید سعی کنی این عادت رو ترک کنه البته سخته ولی ممکنه گویا در زمینه خرج کردن پولهاش برات مسئله شده بگو اگه وقت نمیکنی هزینه شارژ واین چیزا رو پرداخت کنی من وقت ازاد دارم کمکت میکنم این جوری میتونی قانعش کنی 

من یه دوست دارم با این روش ازهمه کارهای مالی شوهرش سر درمیاره یه سررسید برداشته تمام قسطهایی که باید بدن قبض و شارژ خونشون و همه بدهی هاشون را نوشته بعد همه پرداختها را خودش انجام میده واینجوری مدیریت میکنه تازه شوهرش کلی پزش را میده که زنش خیلی مدیره 

سعی کن اینجوری دلش را به دست بیاری و بتونی از کاراش سردربیاری