2777
2789
عنوان

شما وقتی شوهرتون دروغ میگه بهتون چیکارش میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 46 پست
کلا رو حرفای شوهرم حساب باز نمیکنم .یا راست نمیگه اگه بگه هم عمل نمیکنه .همیشه یجور نگاش میکنم که یع ...

آره منم همینجوری ولی دیگه خسته شدم زنگ زدم به مامانم گفتم میخام بیام اونجا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین فکرو میکردم دیگه حتی یه سرسوزنم بهش اعتماد ندارم

تو دنیا هیچ مردی نیس ک دروغ نگفته باشه حتی قسم الکی نخورده باشه

یه حاجت دارم واسه حاجتم{ صلوات} بفرستین هرکی بفرسته از خدا میخوام به تموم خواسته هاش برسه 
منم همین فکرو میکردم دیگه حتی یه سرسوزنم بهش اعتماد ندارم

میدونی چیه به نظرم به نحوه برخورد ما برمیگرده دروغ شنیدن اگه یه زمانی هم دروغ بگه و بفهمم نگاه میکنم ببینم چرا من چه برخوردی داشتم دروغ شنیدم گاهی مجبور میشه دروغ بشنویم تا تنش دیگه جلوگیری بشه مثل ترس بچه ها از گفتن حقیقت

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
حق داری... واقعا سخته... بهش بگو متوجه دروغش شدی اما انتظار نداری تکرار کنه... بگو برات سخته چون یه ...

کاشکی میفهمیدن بدترازهمه اینه اعتراف نمیکنه یه دروغ دیکه میگه

مهم همینجاست که واسه من با یه دروغ دیگه سروتشو هم میاره

یبار بشین با آرامش و بدون عصبانیت باهاش صحبت کن، نذار به دعوا بکشه، بهش بگو دروغگوی خوبی نیستی و من میفهمم و اینجوری خودتو خراب میکنی، باید باهاش حرف بزنی تو خودت نریز، نذار به دعوا منجر بشه چون شوهره و یه عمر زندگیه

مامانِ لیانا
یبار بشین با آرامش و بدون عصبانیت باهاش صحبت کن، نذار به دعوا بکشه، بهش بگو دروغگوی خوبی نیستی و من ...

آره ولی وقتی اعتمادموازدست داده چجوری تحملش کنم یه بچه ۹‌ماهه هم دارم

من نمیدونم چرا کوچیک ترین دروغیم میگه فورا میفهمم واسه همین دیگه اصن دروغ نمیگه

فندق کوچولوی مامان 😍 دلبرکم ❤ مهم نیست دختر باشی یا پسر، مامان و بابا همه جوره عاشقتن❤        تیکر و همینجوری آبی زدم هنوز جنسیت مشخص نیست🥰