2777
2789
عنوان

ناباروری

88 بازدید | 8 پست

سلام دوستان رشتی راهنمایی میخواستم، من یه بار آی وی اف ناموفق داشتم پیش مریم اصغرنیا که بخاطر تاکید نکردنشون روی ساعت آمپول  آخرم تخمک دوتا داشتم یکیش جنین شد که نگرفت، الان تازه رفتم پیش دکتر ظهیری میخواستم بپرسم کارش چطوره در زمینه آی وی اف . دیگه خسته شدم از بس غصه خوردم 

ن رشتی نیستم فقط میخاستم بدونم هزینه ای وی اف چقدره اونجا؟

این تیکر هم تموم شد من به اونی که ارزو شو داشتم رسیدم منم مامان شدم دقیقا ماه آخر قرارم با خدا زمانی که فکرش رو هم نمیکردم متن زیر ماله تیکر قبلی هست میزارم بمونه تا همیشه یادم بمونه ....انشالله تا آخر این تیکر منم مامان میشم..خدایا ازت خواستم تا شب قدر سال دیگه حاجتم و بدی و با نوزاد کوچولوم یا نوزاد تو شکمم بیام تو مراسم احیا بشینم دست به دعا بردارم برای سلامتیش خدایا بد قولی نکنیا من منتظرشم دیگه داره کم کم طاقتم طاق میشه...مگه خودت نگفتیاز هرکسی به اتدازه تواناییش امتحانش میکنی ؟ ینی فکر میکنی بیشتر از این توان دارم نه خدا من خیلی ضعیفم... هرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر گفت لوله هات کلا بستس با لاپارا هم باز نشد یکم تنبلی تخمدان هم دارم راه چاره فقط آی وی افه

خب اگه اسپرم همسرتون سالم باشه حتما خیلی زود نتیجه میگیرید به نظرم برید تهران کلینیک ابن سینا یارویان یا صارم

😍😍خدایا شکرت
خب اگه اسپرم همسرتون سالم باشه حتما خیلی زود نتیجه میگیرید به نظرم برید تهران کلینیک ابن سینا یارویا ...

اره شوهرم آزمایشش اوکی بود آخه شرایط تهران رفتن نداریم چون هردو کارمندیم مرخصی نمیدن  رشت هم خوبه فقط پیش دکتر خوبی نرفتم حالا انشالله این دکتر جدیدم خوب باشه 

اره شوهرم آزمایشش اوکی بود آخه شرایط تهران رفتن نداریم چون هردو کارمندیم مرخصی نمیدن  رشت هم خو ...

انشاءالله  به حق این ماه عزیز هر چه زودتر نتیجه میگیرید

😍😍خدایا شکرت