خواهرحنا مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 638 عنوان آشپزا کدبانو ها بیاین عکس پست اول💃🏻💃🏻💃🏻 118 بازدید | 10 پست ببینین ربگوجه م خوبه زیرشو خاموش کنم دیگه؟؟؟ بالاخره یاد گرفتم امضا بزارم🤗🤗🤗آفرین به خودم🤭🤭چرا من اعلانام کمه؟چرا منو ریپلای نمیکنین بدجنسا؟☺☺من زیاد نظر نمیدم چون زیاد وارد نیستم البته شکست نفسی میکنما😎هرکی کلمات عاشقانه ی مازندرانی بلده بم یاد بده....تا وقتی که خوب باشین خوبم پاچه مو بگیرین پاچتونو میگیرم😊😊😊 1399/06/12 | 11:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خواهرحنا مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 638 اع چرا دوتا عکس اومد😂😂 بالاخره یاد گرفتم امضا بزارم🤗🤗🤗آفرین به خودم🤭🤭چرا من اعلانام کمه؟چرا منو ریپلای نمیکنین بدجنسا؟☺☺من زیاد نظر نمیدم چون زیاد وارد نیستم البته شکست نفسی میکنما😎هرکی کلمات عاشقانه ی مازندرانی بلده بم یاد بده....تا وقتی که خوب باشین خوبم پاچه مو بگیرین پاچتونو میگیرم😊😊😊
_20سوگند عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 18702 کفگیروبرن وسط دیگ اگه وایستاد خاموش کن همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
سایه۷۴۴۴۴۴۴۴۴۴ عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 3012 نه هنوز آب داره زیرشو کم کن زود زود هم بزن ته نگیره وقتی ب مرحله سرخ شدن رسید خاموش کن ک قشنگ رنگ داشته باشه
خواهرحنا مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 638 کفگیروبرن وسط دیگ اگه وایستاد خاموش کن کفگیرو بزنم وسط رب گوجه؟؟؟ بالاخره یاد گرفتم امضا بزارم🤗🤗🤗آفرین به خودم🤭🤭چرا من اعلانام کمه؟چرا منو ریپلای نمیکنین بدجنسا؟☺☺من زیاد نظر نمیدم چون زیاد وارد نیستم البته شکست نفسی میکنما😎هرکی کلمات عاشقانه ی مازندرانی بلده بم یاد بده....تا وقتی که خوب باشین خوبم پاچه مو بگیرین پاچتونو میگیرم😊😊😊
خواهرحنا مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 638 نه هنوز آب داره زیرشو کم کن زود زود هم بزن ته نگیره وقتی ب مرحله سرخ شدن رسید خاموش کن ک قشنگ رنگ دا ... یعنی چند ساعت دیگه بنظرت؟ بالاخره یاد گرفتم امضا بزارم🤗🤗🤗آفرین به خودم🤭🤭چرا من اعلانام کمه؟چرا منو ریپلای نمیکنین بدجنسا؟☺☺من زیاد نظر نمیدم چون زیاد وارد نیستم البته شکست نفسی میکنما😎هرکی کلمات عاشقانه ی مازندرانی بلده بم یاد بده....تا وقتی که خوب باشین خوبم پاچه مو بگیرین پاچتونو میگیرم😊😊😊
خواهرحنا مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 638 یه ساعت دستت درد نکنه عزیزم😘 بالاخره یاد گرفتم امضا بزارم🤗🤗🤗آفرین به خودم🤭🤭چرا من اعلانام کمه؟چرا منو ریپلای نمیکنین بدجنسا؟☺☺من زیاد نظر نمیدم چون زیاد وارد نیستم البته شکست نفسی میکنما😎هرکی کلمات عاشقانه ی مازندرانی بلده بم یاد بده....تا وقتی که خوب باشین خوبم پاچه مو بگیرین پاچتونو میگیرم😊😊😊
_20سوگند عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 18702 کفگیرو بزنم وسط رب گوجه؟؟؟ اره همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
شهرزاد31 عضویت: 1395/05/04 تعداد پست: 7325 کفگیرو بزنم وسط رب گوجه؟؟؟ منظورشون اینه کفگیر بزن وسط قابلمه یه تیکه رو جمع کن کف قابلمه مشخص شه اگه سریع رب برگشت کف قابلم رو پر کرد هنوز باید بمونه رو گاز
خواهرحنا مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 638 منظورشون اینه کفگیر بزن وسط قابلمه یه تیکه رو جمع کن کف قابلمه مشخص شه اگه سریع رب برگشت کف قابلم رو ... اها مرسی گلم😘 بالاخره یاد گرفتم امضا بزارم🤗🤗🤗آفرین به خودم🤭🤭چرا من اعلانام کمه؟چرا منو ریپلای نمیکنین بدجنسا؟☺☺من زیاد نظر نمیدم چون زیاد وارد نیستم البته شکست نفسی میکنما😎هرکی کلمات عاشقانه ی مازندرانی بلده بم یاد بده....تا وقتی که خوب باشین خوبم پاچه مو بگیرین پاچتونو میگیرم😊😊😊