2777
2789
عنوان

آیا درمان رو قطع کنم؟؟!!

169 بازدید | 12 پست

سلام. 

من 21 سالمه و 15 ماهه که دارم اقدام می کنم و با قرص دوفاستون پریود می شم. تنبلی ندارم. کیست ندارم. هورمونام بهم نریخته. رحمم مشکلی نداره... یعنی سونو و آزمایشاتم هیچ مشکلی نداره. همسرمم تا حالا آزمایش نداده. اما تو خانواده شون بودن مردایی که نازایی دارن 

حالا من 3 ماهه خودم و بستم به قرص لتروزول و آمپول سینال اف و hmg و hcg اما خوب نتیجه نگرفتم. 

این ماه کنار همه ی اینا بادکش گذاشتم، روغن مالی کردم، سردیجات و برای خودم ممنوع کردم و کلا گرمیجات می خورم... 

به خودم می گم که درمان شیمیایی رو قطع کنم و به بدنم آسیب نزنم، از طرفی هم حس می کنم شوهرم مشکل داره و اون نیاز به درمان داره اما می ترسم درمان و قطع کنم و باز به عقب بیوفتم... 

میشه کمکم کنید... 

بنظرتون درمان و ادامه بدم در حالی که می دونم مشکلی ندارم؟؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واویلاااا فقط21 سالته این کارا رو کردی چه خبره...بابا مردم بعد پونزده سال از ازدواجشونم دنبال اینکارا نیستن

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
وا وقت نمیخواد بهونس.حتما نمیخواد بده

نمی دونم اونو. اما همیشه بهم می گه من خیلی مدیونتم... اگر بفهمم مشکل از من بوده و تو این همه دارو می خوری خودمو حلال نمی کنم... 

اما خوب شرایط تاحالا نزاشته بتونیم بریم آزمایشگاه 

واویلاااا فقط21 سالته این کارا رو کردی چه خبره...بابا مردم بعد پونزده سال از ازدواجشونم دنبال اینکار ...

یه بار رفته بودم پزشک زنان یه خانوم جل من بود داشت ۲۰ سالش بود سه تا بچه داشت بچه اولش هفت سالش بود میگفت موقع سزارین لوله هامو ببند...

” زخم‌های دلت را فقط به خدا بسپارخودش بهترین مرهم‌ها را دارد …باور کن … آرام آرام همه چیز درست می‌شود. “