2777
2789

دعا کنین نمیدونم چجوری بگم ولی خیلییی گرفتاریم زیاد شده خیلی 

بابام. . . . . . بعد این همه سن و سال هنوز هیچییی . . . 

چقدر تو مشهد روضه خوانی و مداحی تو خونمون بود فقط بخاطر حضرت زهرا

دعا کنین خوذشون کمکشون کنن

به نیت حاجت رواییشون هرچی میگین یه یا حسین هم بگین خیر ببینن گره گشا شین انشاا. . . 

چشمام گریونهه بخدا😭😭😭😭😭

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت

انشالله به حق دل فاطمه زهرا به حق اما حسین مشکلتون حل بشه 

واستون ایه الکرسی میخونم

التماس دعا واسه شفای داداشم دارم

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صلوات فرستادم گلم

ممنون مهربونم 

منم واستون حمد میخونم الهی به هر چی میخوای برسی

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
انشالله به حق دل فاطمه زهرا به حق اما حسین مشکلتون حل بشه  واستون ایه الکرسی میخونم التماس دع ...

انشاا. . .  به حق زین العابدین شفا پیدا کنن و یالم سالم شن

بابام تو این کرونایی قرمز واسه. . . رفتن تهران جی بگم دلم خوووونه

بعد5ماه ک بچم دنیا اومده بود بابام تازه بچمو دیدن حالام دوباره خدایا کمکشون کن

چشونه؟ 

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
ممنون مهربونم  منم واستون حمد میخونم الهی به هر چی میخوای برسی

قربونت برم فقط وفقط برای شفای بابام دعا کن

الهی به حق مریض کربلا به زودی زودی خبر سرحال شدن بابام و داداشتو تو همین سایت به همدیگه بگیم

خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️

صلوات فرستادم یاحسین هم گفتم  اگه لطف کنید برای شفای بابام یه صلوات بفرسین و یاحسین بگید ممنون ...

شما بابتون چشونه؟ 

انشاا. . .  به حق زین العابدین شفا پیدا کنن و یالم سالم شن بابام تو این کرونایی قرمز واسه. . . ...

نگران نباش عزیز دلم

امیدت به خدا باشه 

انشالله به زودی زود تاپیک بزنی و اشک خوشحالی بریزی

الهی به حق دستای بریده ابوالفضل پدرتون سالم و سلامت باشن

قربونت برم فقط وفقط برای شفای بابام دعا کن الهی به حق مریض کربلا به زودی زودی خبر سرحال شدن بابام و ...

الهی آمین 

واسه سلامتی پدرتون 114 تا صلوات میفرستم 

شما بابتون چشونه؟ 

3ماه پیش خونریزی مغزی کرده 

جمجمه رو گذاشتن توشکمش 

یه مدته حرف نمیزنه هوشیاریش کمه 

یه سمت بدنش لمس شده 

الان میخواستن عملش کنن که جمجمه رو برگردونن تو سرش که گفتن ریه هاش آب کشیده وعملش خطرناکه 

ازکدومش بگم برات😔😔😔😔😔😔😔😔

خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️

3ماه پیش خونریزی مغزی کرده  جمجمه رو گذاشتن توشکمش  یه مدته حرف نمیزنه هوشیاریش کمه  ...

الهی به حق فاطمه زهرا خوب خوب بشن

امیدت به خدا باشه