2777
2789
عنوان

به نظرتون چیکار کنم

191 بازدید | 28 پست

سلام من ۴ ساله عروسی کردم تو این ۴ سال تقریبا اکثر وقتا ک دعوامون میشه با شوهرم میکشونه به خانوادم و زنگ میزنه بهشون درواقع یکی دوبارم خودم بشون زنگ زدم ولی بیشتر اون اینکارو میکنه و بابای بیچارمو میکشونه و بعد گیر میده به یه چیزایی قبلا تمیزی خونه ک تمیز نمیکنه چون من تا ۸ شب بیمارستان بودم و نمیرسیدم واقعا البته تنبلم بودم الان ک خونم و ب کارام میرسم به چیزای دیگ گیر میده و اعصاب اون بیچاره رو خورد میکنه منم مجبورم باهاش بحث کنم چون واقعا جلو بابام دروغ میگه و اینکه نمیزاره من با دوستام رفتو امدی داشته باشم و مدام میگه من به خاطر تو خونه فامیلام نمیرم درحالی ک خدا شاهده همه مهمونیاشونو میریم و بهشم گفتم تنها هرجا میخای بری اضافه برو اون هفته بهش گفتم میخام برم خونه مامانبزرگم گفت نه و من قبول کردم و گفتم دوست نداری نمیرم و امشب باز گفتم من فردا صبح با مامانم میخام برم خونه مامانبزرگم تا عصر قبل اینکه تو بیای میام گفت نه و اصلا و این حرفام منم عصبانی شدم یه حرف زشتم زدم اونم رفت زنگ زد به بابام اومد و خلاصه یکم بحث کردم با شوهرم اخرشم بابام پاشد دادو بیداد کرد سرمون و گفت از سگ کمترم بیام اینجا دیگه.خیلی ناراحتم به نظرتون با شوهرم چیکار کنم خیلی دوست دارم جدا شم ازش ولی نمیدونم تصمیم درست چیه یه بچه دارم 

چقدر شبیه یه نفر شوهرت

یکی از نزدیکانم

به پدرتون بگید وقتی شوهرتون زنگ می زنه بهش بگه بچه اید مگه هی زنگ می زنی به ما،برید مشکلتون رو دوتایی حل کنید زندگی شماست خودتون می دونید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین به بابات.با این کار به شوهرت فهموند که دیگه حق نداره زتگ بزنه اعصاب خانواده تورو خورد کنه موقعی که دعواتون میشه.👍🏼👏🏼.من جات باشم پیش دستی میکردم  و من زنگ میزنم ازین به بعد به خانواده سوهرم که اونا بیفتن توو حول ولا که شوهرت متوجه بشه کارش چه قدر بد بوده که زنگ میزده به خانواده ی تو

چند سالتونه؟ خیلی بچگانه رفتار میکنید جفتتون!!! یا از هم خوشتون نمیاد و سر هر چیزی الکی لجبازی میک ...

واقعا بچگیه ک از هرجا رفتن آدم منع کنه؟البته ما مشکلات زیادی داریم این یکیشه از خانوادش گرفته تا ایراد گرفتن و چپ و راستش از اندامم و قیافم و همه چیم 

خب دوست نداره جایی بری 

خونه رو هم که تمیز نمیکنی 

یعنی چی واقعا 

یکم به زندگیت بچسب وقتی ازدواج کردی رفیق بازی دیگه چیه 

باهم خوش بگذرونید نه تو برای خودت برو منم برای خودم میرم

یکم به کارات فکر کن 

هروقت خودت رو تغییر دادی زندگیتم تغییر میکنه

آفرین به بابات.با این کار به شوهرت فهموند که دیگه حق نداره زتگ بزنه اعصاب خانواده تورو خورد کنه ...

یبار سر اینکه مادرش با من حرفش شد شوهرم زنگ زد باباش وای نمیدونی خواهراش چی ب روزم اوردن ک بابام اومده منت کشی درحالی ک خدا شاهده ن منت کشی بود ن من راضی بودم زنگ بزنه 

واقعا بچگیه ک از هرجا رفتن آدم منع کنه؟البته ما مشکلات زیادی داریم این یکیشه از خانوادش گرفته تا ایر ...

عزیزو مردی که از ظاهر و اندامو همه چیت ایراد میگیره ونمیخوادت وآزارت میده نمون توی اون زندگی حتی به خاطر بچه.یه مادر شاد و موفق بودن بهتر از یه زن افسرده و ناراحت و تحقیر شدست