2777
2789

چو

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشگل نیس

درلبخند یع دختر هزار کلمه پنهان است....                                مهم نیست که ما ب اجدادمان افتخار میکنیم مهم این است ایا انها به ما افتخار میکنند!!!!                                                      https://harfeto.timefriend.net/16231663520001 لینک چالشم حرفی درد دلی انتقادی چیزیی دارین بگین                                                  

عزیزم من  28 سالمه

و متاهل و بچه دار

میخام کنکور شرکت کنم و پرستاری بخونم

از نظر شما ک پرستارین ارزش داره ک از خودم و زندگیم بزنم درس بخونم و پرستار بشم تو این سن؟

علاقه دارم کلا ب رشته های پیراپزشکی

اما خیلی ها میگن دیر شده و حتی شاید استخدام نشی

نظر شما چیه

عزیزم من  28 سالمه و متاهل و بچه دار میخام کنکور شرکت کنم و پرستاری بخونم از نظر شما ک پرستا ...

سلام اگه درست خوب باشه تا ۳۲لیسانس میگیری سه سال فرصت داری برای استخدام که اونم اگه زرنگ باشی و اولین بار شرکت کنی و قبول بشی امکانش هست استخدام شی اگه شهرتون بیمارستان خصوصی هم داشته باشه خوب استخدام هم نشی میتونی کار کنی به حقوق دولتی نمی‌رسه ولی خوب بهتر از خیلی کارهای دیگه است برای بچه ام خوب اگه کسی رو داشته باشی نگهش داره مشکلی نیست 

پرستار nicu
سلام اگه درست خوب باشه تا ۳۲لیسانس میگیری سه سال فرصت داری برای استخدام که اونم اگه زرنگ باشی و اولی ...

ممنونم بابت وفتی ک گداشتبن

میگن خیلی رشته سختیه ب سختی کارش نمیا رزه

خاستم واقعیت شغل و بدونم؟

ممنونم بابت وفتی ک گداشتبن میگن خیلی رشته سختیه ب سختی کارش نمیا رزه خاستم واقعیت شغل و بدونم؟

خوب شبکاری داره اول طرح شیفتات زیاده خوب نسبت به کارهای مثل معلمی یا خیلی ادارات بله کارش بیشتر ،تعطیلات ممکنه شیفت باشی بستگی به روحیه ات داره 

پرستار nicu