2777
2789
عنوان

ایا با این علائم باردارم؟

101 بازدید | 13 پست

سلام.من ۲۲روزه اقدام کردم،۲روز از وقتم گذشته ولی پری نشدم.اصلا هم سابقه عقب انداختن ندارم شاید فقط ۱ روز.الان کمرم درد میکنه کمی مثل پریودی،سینه هامم کمی درد میکنه الان که، موقع پریودی هیچوقت درد نمیکرد.تخمدان سمت چپمم درد میکنه.بی حالم.سردرد وگاهی سرگیجه دارم.توروخدا بگین حاملم؟؟؟

برای منونینیم یه صلوات میفرستی❤از زایمان میترسم لطفا دعام کنین،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله که باردار باشی ولی چرا بی بی نمیزنی

انقدر استرس داریم من و همسرم بخاطر اون.میگه نمیخوام منفی شدن بیبی رو ببینم. فردا یا پس فردا قراره برم دکتر تا برام ازمایش بنویسه ولی دل تو دلم نیست.هی میگم الان میشم

تست بده من دوره قبل حتی حالت تهوع هم داشتم اما حامله نبودم فهمیدم تا تست ندادم مطمین نباشم

ایشالله فردا یا پس فردا میدم.فقط حالتام به باردارا میخوره؟؟تکرر ادرارم دارم

انقدر استرس داریم من و همسرم بخاطر اون.میگه نمیخوام منفی شدن بیبی رو ببینم. فردا یا پس فردا قراره بر ...

ایشالله بارداری ولی بی بی راحت تره

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 

گلم اميدوارم باردار باشي به حق قرآن🙏ولي بارداري معمولا انقدر سريع علائمش مشخص نميشه ولي حالا اينكه هيچ وقت سينه درد نداشتي و الان داري خودش اميد بخشه .بي بي بزن اينكه تكليفت مشخص بشه خيلي راحتتر از بلاتكليفي و سر در راهي بودنه.بازم برات آرزو ميكنم باردار باشي

گلم اميدوارم باردار باشي به حق قرآن🙏ولي بارداري معمولا انقدر سريع علائمش مشخص نميشه ولي حالا اينكه ...

خیلی ممنونم عزیزم.انشاءالله که باردارم به کمک خدا ودعای شما.چون سری قبلم بارداریمو۳هفته با علائم فهمیدم خیلی امید دارم این ماه

انشاالله باردارى منم امروز فهميدم باردارم هيچ علايمى نداشتم جز سرگيجه

واااای عزیزم مبارکت باشه.ایشالله سالم و سلامت بغلش کنی.توروخدا برای منم امشب دعا کن از ته دلت.ممنونم

واااای عزیزم مبارکت باشه.ایشالله سالم و سلامت بغلش کنی.توروخدا برای منم امشب دعا کن از ته دلت.ممنونم

حتما عزيزنمم

تو مرا جان و جهانى چه كنم جان و جهان را❤️خدايا ممنون ازين نعمت هاى زيبايى كه بهم دادى 🥰💖💕💜💖💖💖💖💚