2777
2789
عنوان

با شوهرم قهريم

381 بازدید | 31 پست

بعد موضوع اينه وقتي اشتي هستيم هيچ كاري نميكنه تو خونه و مثلا من كار دارم حاضر نيس بچه رو دسشويي ام ببره خيلي تنبله،ولي وقتي قهر ميكنيم كاراي خودش و بچه رو انجام ميده چون نميخاد با هم حرف بزنيم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااای دقیقا شوهر من برعکسه وقتی قهریم حتی بابچه ها بداخلاقی میکنه ولی وقتی آشتی ظرفارو میشوره با بچه ها بازی یا حتی دسشویی ببره و کلی کمک حاله

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش

🍂

♦️این متن قشنگه حتما بخونید ...

👈وقتی یکیو دوست داری ...
اشکشو در نیار ...
با اشکاش از چشماش میوفتی ...

👈ازش فاصله نگیر ...
اگه سرد شه دیگه درست نمیشه ...

👈باهاش قهر نکن ...
بی تو بودن رو یاد میگیره ...

👈تهدیدش نکن ...
دعواش نکن ...
میره پشته یکی دیگه قایم میشه !
اون آدم پناهش میشه ...!!

👈اگه دوستش داری ...
همونجوری که هست دوستش داشته باش ،
سعی نکن عوضش کنی!!

👈اگه دوستش داری ...
اشتباهاتشو به روش نیار ... آدم جایز و الخطاست...!!

👈بذار یاد بگیره دنیاش و زندگیش تویی !؟؟

👈نذار بره جای دیگه ازدست تو گریه کنه اون موقعست که دیگه تو ، توی قلبش جایی نداری ...

👌👌 ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‎

🤣🤣🤣🤣🤣چه خوب

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
چكار كنم وقتي اشتي هستيم هم انقدر تنبل نباشه

در حالت آشتی و قهر باش 

خدا میبینه و چیزی نمیگه بنده ها نمیبینن و فریاد میزنن!! ....مرگ یعنی زندگی لیاقت طُ رو نداره 🖤..... یه جوری باش که همه دنیا بخادت ولی فقط یه نفر داشته باشدت ❤️.... خدا ادما رو از زندگیتون حذف میکنه چون حرفایی رو میشنوه که ما نمیشنویم 👌