2777
2789

سلام به همه دوستان چه منو میشناسن و یادشونه چه نه...😁 

همسرم من مدتی درگیر کرونا شده بود این نامه ها مربوط به اون موقع هستش... قصدم از زدن این تاپیک مثل همیشه چیزی نیست جز اینکه حرف های مثبت قشنگ قشنگ زیاد بشه ... قسمت های خصوصی و یا اسم افراد رو حذف کردم امیدوارم لذت ببرین و قدر خانواده و دور و وریاتون رو بیشتر بدونین🤗☺️

قبلا تایپ شده پس نگران نباشید😉😆

لطفا اکانت پاک شود

گذاشتی بلایک

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کو پس  

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

ای جونم بزار عاشق اینجور تایپیکام

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤

روز قبل از روز اول: از صبح دیروز ندیده بودمت. دلم داشت برات پر میکشید، ساعت ۸ شب بود وقتی پیشت رسیدم. برام دست تکون دادی و با اینکه چهره مردونت زیر ماسک بود به وضوح خندیدنت رو حس میکردم بلند گفتی سلام زندگیم ولی سرفه امونت رو برید...

ساعت ۹ شده بود و سرفه هات همچنان ادامه داشت... تو لجبازی و من لجباز تر از تو... خودت گفتی عاشق همین لجبازیم شدی... به زور بردمت پیش استاد ارکان گفتم میشه از علی آزمایش کوید ۱۹ بگیرین!

نمیدونم ساعت چند بود فکر کنم نزدیک های اذان صبح بود که استاد اومد و گفت باید بستریش کنیم جواب مثبته... بعد نماز صبح خیلی گریه کردم... زنگ زدم به مامانم کلی هم پشت تلفن گریه کردم...😭

لطفا اکانت پاک شود
روز قبل از روز اول: از صبح دیروز ندیده بودمت. دلم داشت برات پر میکشید، ساعت ۸ شب بود وقتی پیشت رسیدم ...

😍😍😍😍😍😍

خدایا میدونی بهش وابسته م پس مراقبش باش⁦♥️‌‌   با افتخار لرم😍 نینی مامانی توی راهه🤩ان‌شاءالله همه به حاجتشون برسن یه صلوات بفرستیم🌹

روز اول: بعد از اینکه به زور دیگران از بیمارستان راهی خونه شدم، بعد از اینکه بابا احمد (پدربزرگ همسرم) اومد دنبالم و گفت تو این مدت باید بیای خونه ما با این حالت نمیشه تنها بمونی، بعد از اینکه ابراهیم(پسر عمو همسرم) زنگ زد و گفت هر چی نیاز داشتی و هر کاری داشتی من هستم آبجی لیلا ، بعد از اینکه نهارم رو نصفه ول کردم و شروع کردم به ظرف شستن، بعد از اینکه مامان (مادر بزرگ همسرم) با قربون صدقه و آخراش با عصبانیت منو نشوند و بهم شربت داد، بعد همه اینا تو اتاق نشستم آهنگ هایی رو که باهم گوش میدادیم گذاشتم عکسامون رو دیدم... مطمئنم خوب میشی ولی آخه سخت بدون تو باشم... اس ام است همین الان اومد... نوشتی که چند ماه من برای بدست آوردنت بدون تو آتیش گرفتم حالا تو نوبت تو عشقم منتظر بمونی! اگه گریه کنی خبرش بهم میرسه ناراحت میشم! دعام کن معجزه زندگیم!

خب اخه دیوونه این پیام رو میدی که بیشتر گریم میگیره..

پ.ن: الان پیام دومت اومد. نوشتی که لج نکن با من...

علی تو ذهن خونی هم بلدی؟

😭😖🤭

لطفا اکانت پاک شود
روز اول: بعد از اینکه به زور دیگران از بیمارستان راهی خونه شدم، بعد از اینکه بابا احمد (پدربزرگ همسر ...

😍😍😍😍😍😍😍

خدایا میدونی بهش وابسته م پس مراقبش باش⁦♥️‌‌   با افتخار لرم😍 نینی مامانی توی راهه🤩ان‌شاءالله همه به حاجتشون برسن یه صلوات بفرستیم🌹

وایییی من ذوووووققققققق😍😍😍😍😍 

من نمیدونم همسرم می‌ره ماموریت چی بنویسم😂

😻😻😻😻😻😻😻

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟