atefehab مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 947 عنوان زبان انگلیسی اموزشگاه سفیر 168 بازدید | 6 پست سلام من تعیین سطح کردم تو اموزشگاه سفیر و خوشبختانه ترم ۴۰۱ افتادم ،میتونم بپرسم تا چند ترم دیگه امکان داره بتونم کلاس تی تی سی شرکت کنم و تدریس کنم؟ 1399/06/11 | 17:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
loveisdead عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 35528 ترم ۴۰۱!!!چه سطحی افتادی اینو بگی میتونم کمکت کنم آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
atefehab مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 947 ترم ۴۰۱!!! چه سطحی افتادی اینو بگی میتونم کمکت کنم عزیزم upper intermediate
loveisdead عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 35528 عزیزم upper intermediate خب باید تا advance بری تا بشه ttcشرکت کنی آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
atefehab مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 947 خب باید تا advance بری تا بشه ttcشرکت کنی ممنون خانمی ،یک سوال دیگه، دوره های advance همش باید بخونم یا همون سه ترم اول بخونم ،میتونم تی تی سی شرکت کنم و در کنار کلاس تی تی سی هم بخونم ادامه ش؟
loveisdead عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 35528 ممنون خانمی ،یک سوال دیگه، دوره های advance همش باید بخونم یا همون سه ترم اول بخونم ،میتونم تی ... باید قوانین موسسه رو بدونی هرجا متفاوته.اما خب دوره ttcرو اگر برای این میخوای که مشعول به کار بشی پیشنهاد میدم خیلی مطالعه جانبی داشته باشی چون تدریش کار اسونی نیست آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
atefehab مدیر استارتر عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 947 باید قوانین موسسه رو بدونی هرجا متفاوته. اما خب دوره ttcرو اگر برای این میخوای که مشعول به کار ب ... ممنون عزیزم ،من خیلی مطالعه دارم در طول روز تنها کلاس رفتن کافی نمیدونم .ممنون از راهنمایی گلم