2777
2789

من یک روز بعداز نزدیکی حس یه دردمبهم تو لگنم داشتم مثل وقتی که شروع پریودیم باشه ولی بعدش متوجه شدم که یه لکه خون تیره اومده خیلی نگران شدم درصورتیکه الان دقیقا وسط سیکلم هست و تا پریودی فاصله دارم .... اینم بگم که دوماهه درحال درمان با پروژسترون واسه تنظیم تخمکگذاری و هم کیست تخمدان  هست که دکتر نوشته وتا الان تنظیمه دلیلی نداره من خون ببینم آخه چرااااا؟؟  یعنی ممکنه از فشار رابطه باشه اگه اونه چرا بعداز یه روز درد و خونش اومد؟!!!

ماه بعد میخواستم برم تو اقدام ... 

شاید بارداری

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید بری پاپ اسمیر بدی تو پاپ مشخص میشه اختمالا زخم دهانه رحم باشه

پارسال یبار اینطورشدم ولی بلافاصله بعداز رابطه خون دیدم که رفتم دکتر زخم بود و فریزش کرد و همون موقع هم پاپ اسمیر دادم و سالم بود

من چندماه پیش وسط سیکلم بعد نزدیکی ترشحم خونابه بود رفتم دکتر همجامو چک کرد گفت از تخمکگزاری گاهی لک ...

اما گمون نکنم واسه من این باشه چون هیچ وقت این مدلی نبود که روز تخمک گذاری لکه ببینم