2777
2789
عنوان

تقویم یادبود ازدواج😍😍😍😍😍بیاید ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 42 پست
مربع شاید هم بیضی باشه....چون فقط گرد کار میکنم از بقیه مدلا اطلاعی ندارم باید برم دنبالش اگر حتما م ...

خیلی دوستدارم داشته باشم چونوخودم پول ندارم باید از شوهرم بگیرم نمیتونم بگم الان میخوام 

مرسی عزیزم اگ میشه ایدی تلگرامتو برام بفرس 

اثلا بیاید کانال من🤣bahargallery6482@...عزیزان آدرس کانال تلگرامم هست بیاید یه سر بزنید دیوارکوب😍زیورالات با عکس دلخواه شما😍...لباس نینی 😍اویز اتاق کودک😍اویز اتاق خوب 😍بفرمایید😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دوستدارم داشته باشم چونوخودم پول ندارم باید از شوهرم بگیرم نمیتونم بگم الان میخوام 

اهان باشه عزیزم .... در هر صورت من قاب مربع و بیضیشو هم دنبالش هستم خاستید در خدمتم🙂

اثلا بیاید کانال من🤣bahargallery6482@...عزیزان آدرس کانال تلگرامم هست بیاید یه سر بزنید دیوارکوب😍زیورالات با عکس دلخواه شما😍...لباس نینی 😍اویز اتاق کودک😍اویز اتاق خوب 😍بفرمایید😘😘😘

عزیزم اولی چند در میاد و اینک من تلگرام ندارم واتساپ دارم 

یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم ❤️             👈 با افتخار باید بگم که مهربون تر و خوشگل ترو با وفا دار تر و خوش تیپ تر و جیگر تر  از اون ندیدم و به همین دلیل اون رو مردترین مردها میدونم 👉                              پنج ساله پیشم هست و چهار ساله خانوم خونش هستم ☺️😍❤️                                                        👩‍❤️‍👩 تو مرا جان و جهانی حضرت یاااار 👩‍❤️‍👩
عزیزم اولی چند در میاد و اینک من تلگرام ندارم واتساپ دارم 

عزیزم اولی تقریبا ۶۵ در میاد بله اگ قصد سفارش دارید شماره واتساپمو بهتون بدم 

عزیزم اولی تقریبا ۶۵ در میاد بله اگ قصد سفارش دارید شماره واتساپمو بهتون بدم 

تخفیف ندارن؟؟؟ 

با هزینه ارسال میشه اینقد؟ 

یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم ❤️             👈 با افتخار باید بگم که مهربون تر و خوشگل ترو با وفا دار تر و خوش تیپ تر و جیگر تر  از اون ندیدم و به همین دلیل اون رو مردترین مردها میدونم 👉                              پنج ساله پیشم هست و چهار ساله خانوم خونش هستم ☺️😍❤️                                                        👩‍❤️‍👩 تو مرا جان و جهانی حضرت یاااار 👩‍❤️‍👩
تخفیف ندارن؟؟؟  با هزینه ارسال میشه اینقد؟

چون کار دست هست این قیمته...با هزینه قاب ۶۵...هزینه ارسال هم ۱۰ الی ۱۵ میشع

چون کار دست هست این قیمته...با هزینه قاب ۶۵...هزینه ارسال هم ۱۰ الی ۱۵ میشع

آها بله درسته 

قیمتش کمی بالاس وگرنه خیلی دلم میخواست یکی سفارش بدم 😍😍😍😍

آها بله درسته  قیمتش کمی بالاس وگرنه خیلی دلم میخواست یکی سفارش بدم 😍😍😍😍

قابلتونو نداره تخفیفم بهتون میدم خاستید در خدمتم

من چجور میتونم سفارش بدم

عزیزم به ایدی تلگرامم پیام بدید 

ببخشید میشه درخواست دوستیمو قبول کنید

عزیزم درخاست دوستی برا من نیومد ...من الان درخاست دادم .